Setari Cookie-uri

Gabriela Prisăcariu, criticată că a slăbit prea mult după naștere. Cum arată acum soția lui Dani Oțil?

Gabriela Prisăcariu a fost criticată pentru aspectul ei fizic, iar fanii i-au atras atenția că este mult prea slabă. Cum le-a răspuns partenera de viață a lui Dani Oțil?

Gabriela Prisăcariu este o mămică care are grijă de ea, iar imediat după naștere și-a dorit să revină la silueta de dinainte de a fi însărcinată. Soția lui Dani Oțil s-a reapucat de sport și a reușit să dea jos kilogramele acumulate în cele 9 luni de sarcină.

Acum, Gabriela le-a arătat fanilor ei de pe Instagram cât de bine se simte în pielea ei, însă fanii au avut multe critici să îi aducă. Internauții au criticat-o pe blondină că este mult prea slabă și că a exagerat cu sportul. Răspunsul Gabrielei nu a întârziat să apară, astfel că ea le-a spus urmăritorilor ei că acum are 60 de kilograme, exact câte avea și înainte de a rămâne însărcinată.

''Am făcut poza asta fix înainte să aflu că sunt însărcinată. Aveam 60 de kilograme, acum tot 60 de kilograme. Nu înțeleg care e ideea cu comentariile de genul ''Ești prea slabă". Nu trebuia să slăbesc după sarcină?

Citește și:

Trebuia să rămân cu cele 20 kilograme și să dau comentarii răutăcioase femeilor care au slăbit după o sarcină sau mai multe...'', a spus Gabriela Prisăcariu, pe pagina sa de Instagram.

Gabriela Prisăcariu primește des critici

Gabriela Prisăcariu primește des critici în mediul online, însă vedeta le răspunde de fiecare dată celor care îi aduc reproșuri. Recent, un alt urmăritor i-a spus Gabrielei că pozele sale sunt mult prea provocatoare și că doar acest lucru o definește.

''Tot este bine că mă definește ceva", i-a răspuns Gabriela Prisăcăriu, internautului.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.