Setari Cookie-uri

Ana Baniciu, cadou mult așteptat de Moș Nicolae! Artista a primit înapoi lucrurile furate de hoți

Ana Baniciu a avut parte de o surpriză specială de Moș Nicolae, asta după ce a primit lucrurile pe care hoții le-au furat din mașina ei, în urmă cu câteva luni.

Ana Baniciu a fost surprinsă să vadă ce cadou a primit de Moș Nicolae, iar surpriza a împărtășit-o și cu fanii ei pe de Instagram. Artistei nu i-a venit să creadă ochilor atunci când a primit în dar o parte din lucrurile care i-au fost furate în această toamnă, în timp ce se afla la Timișoara.

Ana Baniciu a început cum nu se poate mai bine sărbătorile de iarnă, iar asta pentru că unul dintre darurile primite pe 6 Decembrie au fost o pereche de căști, exact ca cele furate din geanta sa, la începutul toamnei.

”Am ajuns acasă și mă întreb ce v-a adus Moșul, ați fost cuminți? Eu am primit căștile pe care mi le-au furat în geanta de la Timișoara. Am căști acum, pot să ascult muzică când plec în turneu, pot să îmi ascult piesele, pot să ascult tot ce vreau eu. Mulțumesc, moșule!”, a transmis Ana Baniciu pe InstaStory.

Citește și:

Ana Baniciu, jefuită în Timișoara

La începutul lunii octombrie, în timp ce se afla în Timișoara, artista a fost jefuită. Hoții i-au spart mașina și i-au furat din geantă diverse lucruri materiale de valoare, însă i-au lăsat portofelul și actele intacte.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.