Setari Cookie-uri

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran a fost luat cu duba și dus la secția de poliție. Declarațiile lui Alex Dobrescu

Alex Dobrescu a intrat din nou în vizorul autorităților, iar fostul iubit al Cristinei Cioran a ajuns la secția de poliție.

Problemele nu se termină pentru fostul iubit al Cristinei Cioran, iar recent acesta a fost luat de duba de poliție și dus la o secție locală. Alex Dobrescu a fost supus testului anti drog și alcool test, iar bărbatul i-a ținut la curent pe urmăritorii săi în legătură cu desfășurarea evenimentelor.

Alex Dobrescu a intrat în vizorul presei după despărțirea de Cristina Cioran, moment în care ambii parteneri și-au aruncat replici dure unul altuia. Fostul iubit al actriței nu se află la prima abatere, iar poliția i-a mai bătut la ușă de câteva ori, pentru nerespectarea ordinii publice.

De această dată, Alex Dobrescu a avut parte de un conflict în tarfic, moment în care organele de poliție l-au luat în duba și l-au dus cu girofarul pornit la o secție din apropiere, pentru a se depista dacă bărbatul se află sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor. El i-a ținut la curent pe fanii lui de pe Instagram, fiind vizibil amuzat de situația în care se află.

Citește și:

”Drumul spre Udriște este pavat cu intenții bune. Nu am făcut nimic, doar m-am certat cu cineva în trafic și erau ăștia de la locală, nu am bătut pe nimeni, dar nu aveau alcool test și drog test și mă duc la Udriște, să mă testeze. Deci Moș Nicolae mi-a adus un test gratuit, sau două și această cursă fantastică.”, a spus Alexandru Dobrescu.

Alex Dobrescu iubește din nou

Nici viața sentimentală a lui Alex Dobrescu nu este mai liniștită, asta pentru că, deși anunțase că se va căsători cu Cristina Cioran și că ea este femeia vieții sale, cei doi s-au despărțit la scurt timp după logodnă. Ulterior, Alex Dobrescu și-a prezentat noua iubită, pe Diana, mai tânăra cu 20 de ani ca el.

''Se numește Diana (n.red noua iubită) e de ajuns. Ne cunoaștem de ceva vreme, iar de mai puțină vreme de cunoaștem mai bine. A fost dragoste la prima vedere. (...). Eu chiar am vrut să ne căsătorim (n.red Cristina Cioran), dar am văzut că suntem din dimensiuni diferite. Eu o s-o ajut pe ea și pe fiica mea, cum o ajut și pe fosta mea soție.

Citește și:

Ea nu este fericită, eu am fost "fericirea" ei. A rezistat cu greu lângă mine doi ani în relație. Nu a plecat de lângă mine, a fost de comun acord.'', a declarat Alexandru Dobrescu, la Xtra Night Show.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.