Setari Cookie-uri

Monica Tatoiu, despre boala de care suferă de la 24 de ani. De ce nu a acceptat singurul tratament care există pe piață?

Monica Tatoiu a vorbit despre boala de care suferă încă de la 24 ani și cum încercă să mascheze simptomele pe care le are.

Monica Tatoiu este o femeie puternică și întotdeauna a vorbit direct și sincer despre tot ceea ce se întâmplă în viața sa, dar nu numai. Recent, ea a dezvăluit faptul că suferă de o boală moștenită de la tatăl ei. Vedeta a fost diagnosticată la 24 de ani cu psoriazis, iar de atunci a încercat prin diverse tratamente să mascheze simptomele resimțite.

Din păcate, fiul femeii de afaceri a moștenit această boală, pentru care există un singur tratament, pe care Monica Tatoiu l-a refuzat vehement.

„Doctorul meu nu mă lasă să stau la plajă decât în zona cu psoriazis. De aceea, trebuie să mă expun trei luni la soare, pentru că altfel sunt un fel de reptilă. Singura soluție e soarele, razele ultraviolete sunt foarte bune. De aceea, de ani buni plec în luna noiembrie în Caraibe.

Citește și:

În general, femeile care au această afecțiune chiar suferă. Cam 30% o au, iar boala ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești, în cazul meu e boală luată de la tata, iar fiul meu m-a moștenit pe mine, n-am ce să-i fac, asta-i viața și nu există tratament. Există doar unul, niște injecții, dar care-ți afectează ficatul sau altele, ca la vaccinuri.

Fiul meu era disperat. Mie mi s-a declanșat la 24 de ani și țin minte cum eram la 28, o reptilă de sus până jos. Imaginați-vă o fată tânără plină de bube”, a declarat Monica Tatoiu pentru impact.ro.

Monica Tatoiu și-ar dori o noapte cu Putin

Atitudinea Monicăi Tatoiu i-a atras mulți simpatizanți de-a lungul timpului, dar și critici din partea celor care o urmăresc. Recent, femeia de afaceri a făcut câteva declarații surprinzătoare, în stilul caracteristic, despre Vladimir Putin, cel cu care și-ar fi dorit să petreacă o noapte de amor.

Citește și:

Mai mult, ea a declarat să îl simpatizează și pe Donald Trump, fostul președinte de la Casa Albă.

”Din România nu există (bărbați care să o atragă-n.r), dar acum vreo trei ani de zile mi-ar fi plăcut o noapte cu Putin. Îmi plac bărbații puternici, care sunt capabili să supună alți bărbați.

Mi-a plăcut foarte tare Trump. Sunt un mare admirator al lui”, a spus Monica Tatoiu în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”, prezentată de artista Oana Radu.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.