Setari Cookie-uri

Invitație la Târgul de Carte Gaudeamus - Maria Crișan vă așteaptă să aflați povestea din spatele cărții sale pentru copii

Sâmbătă, 10 decembrie vă invit la Târgul de Carte Gaudeamus, la standul editurii HeyDay Books, pentru a afla povestea din spatele cărții pentru copii, Fetița care nu știa cât este de specială.

Vă aștept cu mult entuziasm la Târgul de Carte de la Gaudeamus, ce are loc între 7 și 11 decembrie la Romexpo, la standul editurii HeyDay Books, pentru a afla povestea din spatele cărții pentru copii, Fetița care nu știa cât este de specială.

Am scris această carte inspirată fiind dintr-o etapă a vieții mele, moment în care am lăsat vocile celor din jur să îmi spună cine sunt și ce să fac. Totul s-a așezat frumos, într-o poveste pentru copii, gândindu-mă la faptul că bullying-ul este din ce în ce mai răspândit la școală, la locurile de joacă sau în alte medii pe care copiii le frecventează.

Cartea vine în speranța că fetița mea, la fel ca și alți copiii care vor citi cartea vor învăța să fie încrezători în forțele proprii și să își cultive curajul de a spune NU, STOP, NU ACCEPT, atunci când situația o cere.

Citește și:

Îmi doresc să ne vedem în această sâmbătă, începând cu ora 15.30, până la ora 17, la Gaudeamus, la standul editurii HeyDay Books, acolo unde vă aștept să vorbim, să răsfoim cartea, dar și cu o surpriză dulce, special pentru micii cititori.

Despre cartea Fetița care nu știa cât este de specială

Maia și Ela. O fetiță și o steluță, amândouă la fel de speciale însă fără să știe și cât de speciale.
Dar asta se schimbă în momentul în care se întâlnesc, printr-o minune, cum numai în povești se întâmplă, și tot printr-o minune ambele ajung să înțeleagă că prietenia și iubirea sunt în fiecare dintre noi.
Schimbând pentru o zi viețile între ele, Maia și Ela descoperă strălucirea din oameni și prietenia din stele.

Citește și:

"O carte scrisă într-un limbaj al purității şi-al iubirii care cred că va atinge sufletele multor copii. Este abordată tema sensibilă a bullying-ului într-o manieră vindecatoare pentru copii. Aceştia se pot identifica uşor cu personajele şi povestea poate deveni a lor.

Copiii se pot simți astfel văzuți, înțeleşi, primesc o voce şi mai ales o rază de speranță pentru a nu se mai simți singuri şi neajutorați. Este un instrument minunat şi pentru a stimula comunicarea şi conectarea copilului cu părintele care îi citeşte. Cu siguranță îşi merită locul în bibliotecile celor mici."
Psiholog Cristina Danea

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.