Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au divorțat până acum. Mărturiile avocatei artistei

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au divorțat nici până în momentul de față, iar avocata artistei explică care sunt, de fapt, motivele.

După 12 ani de mariaj, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au separat, spre surprinderea tuturor. Deși se zvonea de ceva vreme că lucrurile între ei nu mai sunt atât de roz precum erau la început, nimeni nu ar fi bănuit că o poveste atât de frumoasă de iubire va ajunge la bun sfârșit.

Alina Sorescu este cea care a anunțat că a intentat divorțul de tatăl fiicelor sale, însă nici până acum procesul nu s-a finalizat. Avocata artistei, Nicoleta Popescu a explicat de ce nu s-a pronunțat încă divorțul.

„Nu e un proces atipic. Nu vă pot oferi detalii, fiindcă există o confidențialitate avocat-client, dar nu e nimic ieșit din comun. Următoarea înfățișare pe fond e prevăzută pentru luna ianuarie a anului viitor. Urmăm pașii stabiliți de instanță”, a precizat Nicoleta Popescu pentru Playtech Știri.

Citește și:

Mai mult, avocata Alinei Sorescu este de părere că ceea ce a fost mai rău a trecut, adică stabilirea domiciliului celor două fetițe, Raisa și Carolina. Instanța a decis ca fetele să rămână la mama lor, în apartamentul de lux cu 4 camere, pe care Alina Sorescu îl deține.

. „Se știe deja public că instanța a decis perioada de vizitare a copiilor de către tatăl acestora. Informația e publică pe site-ul Judecătoriei Buftea”, a adăugat aceasta.

Alina Sorescu, vindecare după divorț

Alina Sorescu a suferit enorm după separarea de Alexandru Ciucu, însă a găsit puterea să meargă mai departe. Artista se axează în continuare pe cariera ei și pe creșterea fiicelor sale. După despărțirea de tatăl fiicelor ei, Alina a învățat lecții importante de viață, precum prețuirea de sine și ascultarea instinctului.

Citește și:

,,Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu.

Suntem liniștite (n.r. – Alina Sorescu și cele două fete) într-un fel, pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult, pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe.

Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut”, declara Alina Sorescu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.