Setari Cookie-uri

Lia Bugnar, confesiuni despre perioada despărțirii de Anghel Damian. Regizorul a fost cel care a părăsit-o

Lia Bugnar continuă seria confesiunilor despre relația cu Anghel Damian și spune cum s-a simțit după ce acesta a părăsit-o.

Lia Bugnar continuă seria dezvăluirilor intime despre viața sa personală și împărtășește cu internauții detalii despre despărțirea de Anghel Damian. Chiar dacă regizorul va deveni tătic peste câteva luni, Lia Bugnar își amintește de perioada în care cei doi formau un cuplu și nu ezită să le spună și internauților amintiri din povestea ei de iubire.

Recent, ea a dezvăluit faptul că Anghel Damian a fost cel care a părăsit-o și a pus punct relației de iubire. Mai mult, actrița a recunoscut că a suferit în urma separării de cel cu care s-a iubit câțiva ani de zile și imediat după s-a simțit "transparentă."

„Cătălina Flăminzeanu e feministă fără să știe asta despre ea. Habar n-are. Deține feminismu ăla bun, natural care-o face să iubească femeile și asta să n-o facă ațoasă cu creația mai puțin inspirată a Domnului. Face poze frumoase, pentru că se uită la tine ca și când ea e chiar tu. Știe exact ce vrei să ascunzi când pune aparatu pe tine și-ți spune în felul ei aparte că n-ai de ce, că poate lucrul ăla e cel mai important din ce ai tu.
«Sexi, hai să-ți fac niște poze!», așa sună un mesaj de la ea, o dată la câțiva ani. «Arat ca dracu, beibi, hai s-o lăsăm pe mai încolo!» «Cea mai mișto femeie din lume n-arată niciodată ca dracu».

Citește și:

Și te trezești că zici da, n-ai cum să zici nu în fața cuiva care pare că știe despre tine lucruri pe care tu nu le știi. Când m-a părăsit Anghel a stat mută o vreme și după vreo lună m-a sunat. «Acum vreau să-ți fac poze». «Acum n-ai ce poza, beibi, sunt transparentă». «Lasă că eu te văd în culori, nu-ți face tu griji». Și a venit, și m-a furat în aparatul ei de fotografiat și mi-a făcut, probabil, cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată. «Vezi, sexi, cât de frumoasă poți să fii?».[...]", a scris Lia Bugnar, pe pagina ei de Facebook.

Lia Bugnar, despre sarcina lui Theo Rose

Internauții au fost plăcut surprinși să afle că, după doar 4 luni de relație, Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian. Lia Bugnar a fost întrebată ce părere are despre evenimentele din viața fostului ei iubit. Actrița a mărturisit că nu este prietenă cu Theo Rose și că nu i-a urat "sarcină ușoară".

Citește și:

„Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Presupun că ne referim la acea fată care joacă în Clanul, nu? Și care cântă, nu? Eu sunt scenarist, eu stau acasă și scriu, nu prea am legătură cu actorii din serial, decât cu cei cu care mă știam mai de mult. Ei îmi mai scriu și îmi mulțumesc pentru diverse lucruri”, a spus ea, pentru click.ro.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.