Setari Cookie-uri

Valentina Pelinel, recunoscătoare pentru tot ceea ce a primit de la viață. Mesajul modelului la împlinirea vârstei de 42 de ani

Valentina Pelinel a împlinit de curând 42 de ani, iar mesajul pe care l-a publicat pe rețelele de socializare i-a emoționat pe urmăritorii ei.

Valentina Pelinel are tot ce își poate dori de la viață, iar alături de Cristi Borcea, ea se poate declara o femeie împlinită. Valentina are 3 copii sănătoși și frumoși și este cu adevărat recunoscătoare pentru tot ceea ce a primit de la viață.

Recent, modelul și-a serbat ziua de naștere, iar la cei 42 de ani pe care i-a împlinit, Valentina este recunoscătoare pentru tot ceea ce are și ce i-a fost oferit în toți anii de până acum. Soția lui Cristi Borcea a ajuns la concluzia că familia pe care o are este cel mai de preț dar, iar viața ei este cu adevărat plină alături de copiii și soțul ei.

„Azi am mai adăugat un an in fila vieții.Am primit de la viață mai multe decât am cerut și asta e ceea ce poate fi mai frumos și interesant… o viață plină.”, a scris Valentina Pelinel pe rețelele de socializare.

Citește și:

Valentina Pelinel, mămică de 3 copii

Valentina Pelinel este o mămică extrem de ocupată, însă asta nu înseamnă că își neglijează soțul sau pe ea însăși. Vedeta a recunoscut că are ajutor în ceea ce privește creșterea celor mici, dar a mărturisit că și Cristi Borcea este implicat și se ocupă de copiii pe care îi au împreună.

Atunci când nu se află în sânul familiei, Valentina Pelinel are grijă de silueta sa și merge adesea la sală, dar și la tratamente corporale.

„Avem ajutoare (n.r pentru copii), dar e logistică, organizare. Avem timp și pentru noi, și pentru copii. Mie nu îmi place să mă las pe mine, în niciun caz, îmi place să-mi acord timp pentru sport, pentru soțul meu, în primul rând, să avem timpul nostru împreună și pentru copii, să pot să merg și la sală, la un tratament. Adică niciodată nu m-am lăsat pe mine deoparte pentru că dacă eu sunt bine, și în familie e bine, și copiii sunt bine și mă simt fericită”, a spus Valentina Pelinel, pentru Antena Stars, scrie spynews.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.