Setari Cookie-uri

Cătălin Măruță, emoționat de prestația Andrei la Concertul de Crăciun. Cât de mândru este de soția sa?

Cătălin Măruță își sprijină soția în fiecare moment, însă acum, cu ocazia concertului pe care Andra l-a susținut la Opera Națională, prezentatorul tv a fost de-a dreptul copleșit de emoții.

Cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă, Andra a susținut un concert superb la Opera Națională din București, acolo unde a cântat alături de fiica ei în vârstă de 7 ani, Eva. Andra a fost impecabilă, ca de obicei, iar cei care au venit să o asculte cântând i-au arătat aprecierea prin multe aplauze.

La finalul concertului, Cătălin Măruță a fost cel care a scris un mesaj emoționat pentru soția sa, spunând că și-a primit darul pentru acest Crăciu. Prezentatorul tv și Andra au o relație frumoasă și sunt un exemplu de familie statornică și fericită, pentru mulți internauți.

„Mi-am primit cadoul de Crăciun: să o văd pe Andra fericită, strălucind pe scena Operei Naționale, după ce a repetat și a lucrat la acest spectacol minunat atâtea săptămâni! Astăzi are loc al doilea spectacol din București, urmează apoi pe 10 și 11 decembrie la Bacău și pe 23 decembrie la Cluj. Eu și David le-am dat flori fetelor, Andrei și Evei, nu am cântat, dar credeți-mă că am avut și noi emoții mari în culise”, a scris Cătălin pe Facebook.

Citește și:

Eva a fost surpriza serii, iar mama ei a fost cum nu se poate mai mândră de prestația micuței. Pentru Eva nu este prima apariție pe o scenă, pentru că ea a mai cântat acum 3 ani, tot cu mama ei, un colind pe scena Operei Naționale.

„Acum trei ani am cântat pe această scenă, avea patru ani, acum are șapte ani. Atunci când ea va crește mare sper ca ea să mă invite la concertele ei”, a spus Andra, potrivit Click.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.