Setari Cookie-uri

Celine Dion suferă de o boală degenerativă rară! Artista și-a anulat încă o dată turneul în Europa

Starea de sănătate a lui Celine Dion nu este îmbucurătoare. Artista și-a anulat pentru a doua oară concertele programate în Europa și le-a transmis un mesaj emoționant fanilor săi.

Celine Dion trece prin momente grele, asta din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă de ceva timp. Artista a fost nevoită să își anuleze turneul în Europa pe care îl avea programat de anul trecut, în speranța că în luna februarie a anului 2023 va putea să își reia activitatea. În plus, prezența ei pe social media a fost tot mai redusă, iar fanii s-au îngrijorat cu privire la sănătatea artistei.

Acum, Celine Dioan a făcut public un mesaj video pentru fanii săi, în care le-a vorbit cu multă emoție despre boala de care suferă și care o împiedică să urce din nou pe scenă. Iubita artistă este diagnosticată cu o boală degenerativă rară, iar Celine Dion este nevoită să ducă o luptă împotriva ei, în fiecare zi.

Citește și:

„Îmi pare rău că a durat atât să iau legătura cu voi. Mi-e foarte dor de voi și abia aștept să fiu din nou pe scenă, să vorbesc direct cu voi.

Am fost dintotdeauna precum o carte deschisă și nu eram pregătită să spun nimic , dar sunt acum. Recent, am fost diagnosticată cu o boală neurologică rară , SPS (Stiff-person syndrome), ce afectează 1 la un milion de oameni. În timp ce aflăm mai multe despre această boală, acum știm ce cauzează toate aceste spasme pe care le am.

Din păcate, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele, uneori cauzând dificultăți de mers și nu mă lasă să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum obișnuiam. Mă doare să vă spun că asta înseamnă că nu voi fi gata să reiau turneul în Europa în luna februarie. (…)", a spus Celine Dion în video-ul postat pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Artista le-a mai spus fanilor ei că este în proces de recuperare și că speră ca în curând să se întâlnească cu toți cei care o iubesc. Pentru moment, principala sa preocupare este starea de sănătate, însă își dorește enorm să cânte, pentru că, spune artista, asta îi aduce cea mai mare fericire.

Muncesc din greu cu terapeutul meu pentru a putea să muncesc din nou, dar trebuie să recunosc că este o luptă constantă. Tot ce știu să fac este să cânt, este ceea ce am făcut toată viața și este ceea ce iubesc să fac cel mai mult. Îmi este atât de dor de voi, să vă văd pe toți, să fiu pe scenă, să fac spectacole pentru voi. Întotdeauna dau 100% când am un spectacol, dar boala aceasta nu-mi permite să fac asta acum.

Citește și:

Nu am de ales, trebuie să mă concentrez pe sănătatea mea în acest moment și am speranța că sunt pe drumul spre recuperare. Pe asta mă concentrez și fac tot ce-mi stă în putință pentru a mă reface. Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru urările voastre, pentru mesajele de încurajare, pentru sprijinul pe care mi l-ați trimis pe social media. Aveți grijă de voi, fiți sănătoși, vă iubesc nespus de mult și ser din tot sufletul să vă pot revenea cât mai curând posibil. Vă mulțumesc!”, a transmis Celine Dion în clipul postat pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.