Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan a câștigat un proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf, cu privire la pensia de întreținere a lui Bebeto

Anamaria Prodan a câștigat procesul intentat lui Laurențiu Reghecampf, cu privire la neplata pensiei alimentare.

Nimic nu o doboară pe Anamaria Prodan, iar ea știe foarte bine acest lucru! Impresara tocmai a câștigat un proces intentat fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf, pentru neplata pensie de întreținere, așa cum a fost stabilit de către instanța de judecată.

Anamaria Prodan critică comportamentul antrenorului față de fiul pe care îl au împreună și spune că tot ceea ce a făcut Reghecampf este rușinos pentru familia sa.

„Astăzi am văzut executarea pentru că a contestat-o. Este rușinos! Este rușinos pentru familie, pentru copilul lui și pentru el. N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău, să nu îl ajuți, să nu fi lângă el, să nu faci parte din viața lui. E foarte, foarte urât pentru un părinte. Dumnezeu dă fiecăruia după suflet. Nu avem nevoie de nimic, îi mulțumim lui Dumnezeu. Nu stau cu mâna întinsă, nu i-am cerut niciodată nimic.

Citește și:

Singur și-a închis și deschis procese, iar le-a închis, iar le-a deschis, a contestat, a recontestat… Ferească Dumnezeu. E jalnic să ajungi așa, că tată, că părinte, că bărbat. Păcat!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, custodie comună pentru Bebeto

În ceea ce îl privește pe Bebeto, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf își doresc custodie comună, cu mențiunea că fiul lor va locui la domiciliul mamei, până când acesta va împlini 18 ani.

Anamaria Prodan a spus că la fel a procedat Reghecampf și cu Luca, fiul lui din prima căsnicie și că probabil așa a fost învățat din copilărie să își trăiască viața.

„Nu mă interesează ce contestație face. După cum vezi, nici măcar nu știam ce am câștigat, ce s-a mai închis sau redeschis. Așa a făcut toată viață! Așa a făcut și cu primul lui copil. Acestea sunt, probabil, traumele copilăriei. Probabil așa vede el că ar trebui să își trăiască viața copiii lui. Probabil așa a fost și copilăria lui”, a mai spus impresara, tot pentru Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.