Setari Cookie-uri

Irina Columbeanu, lăudată de presa din America. Fiica Monicăi Gabor a participat la un concurs de robotică

Irina Columbeanu are rezultate excelente în America, iar recent presa de peste ocean a lăudat-o pentru reușitele obținute la un concurs de robotică.

Monica Gabor are toate motivele să fie mândră de fiica sa, Irina Columbeanu. Adolescenta a fost lăudată de presa de peste ocean pentru rezultatele excelente obținute la un concurs de robotică. Ea, alături de alți colegi de vârsta ei au participat la un concurs unde au fost nevoiți să construiască roboți care să vină în sprijinul recuperării copiilor cu tulburări mentale.

„De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, plec plină de încântare, pentru că fac parte dintr-un proiect care schimbă în bine viețile copiilor. De asemenea, capăt cunoștințe pe care altfel nu le-aș fi învățat”, a spus Irina Columbeanu, pentru The Malibu Times.

Irina Columbeanu are rezultate excelente la învățătură și își dorește să devină medic neurochirurg sau chirurg cardiororacic.

Citește și:

„Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg”, a mai declarat aceasta pentru presa de peste ocean.

Mr. Pink se ocupă de cheltuielile pentru Irina

Irinel Columbeanu a declarat că nu îi plătește fiicei sale pensie de întreținere și că Mr. Pink este cel achită cheltuielile pentru școala și activitățiile extra la care participă Irina. Mai mult, fostul om de afaceri a menționat că Monica și Mr. Pink sunt cei care îi cumpără biletul de avion, atunci când acesta vine în America pentru a-și vedea fiica.

„Nu particip din punct de vedere financiar la creșterea Irinucăi, dar nici nu cred că este nevoie. Da, eu când am văzut realizările Irinei, din presa americană, mi-am făcut datoria de onoare să îi mulțumesc lui Mr. Pink. O să mă mențin într-o notă mai vagă, dar vorbim de ordinul sutelor de mii. Da, sigur vorbim de 200-300 de mii de euro anual”, a spus omul de afaceri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.