Setari Cookie-uri

Uluitor ce a găsit soția lui Nosfe în telefonul artistului! Ce ascundea Nosfe, de fapt?

Mădălina Crețan a găsit notițele lui Nosfe în telefonul acestuia, acolo unde își scria gândurile care îl măcinau.

Mădălina Crețan suferă enorm după dispariția lui Nosfe și postează mereu gândurile sale și imagini cu artistul. Recent, ea a găsit în telefonul lui Nosfe notițele pe care le avea salvate, acolo unde își nota gândurile și planurile de viitor.

Se pare că artistul era măcinat de multe gânduri pe care le ținea ascunse de familia lui. Din păcate, destinul lui a fost unul tragic, iar la numai 37 de ani, Nosfe a murit în urma unui infarct.

Colegul lui de scenă, dar și un foarte bun prieten, artistul Lu-K Beats a făcut dezvăluiri despre trăirile ascunse ale lui Nosfe. Acesta a declarat că Mădălina Crețan a găsit notițele lui Nosfe, în care el scria că își dorește să facă cât mai multe lucruri și să doarmă cât mai puțin.

„Soția lui a găsit în telefonul lui, în notițe, chestii pe care le simțea el: «Să încerc să dorm cât mai puțin, ca să fac cât mai multe». Automat, am trecut prin asta, am ajuns la ulcere și era și eu să mor. Mi s-a făcut o gaură în stomac și pierdeam sânge, eram alb, a trebuit să-mi doneze lumea.

Citește și:

El care nu dormea, avea o familie, un copil, responsabilitatea e mare. ȘATRA nu a mai avut succesul ăla, nu s-au mai făcut banii ăia și automat ajungi în punctul ăsta în care îți cedează corpul. Mai ales el, care dormea puțin și stătea toată ziua în studio. Nosfe era un monstru și avem 200-300 de piese nelansate de la el, cu care ajungi să faci ani mulți treabă, dacă ți le împarți ca lumea și nu sufoci.

Și era în perioada lui, erau piese bune față de tot ce a scos până acum și o să se vadă că își atinsese, poate, potențialul ăla pe care îl aștepta și el și toată lumea. 200 le avem noi la studio, dar el se ducea la toate studiourile din București și făcea muzică. Pe la fiecare studio sunt piese și dacă stai să le aduni faci 20 de albume”, a povestit Lu-K Beats, pentru ProFM.

Citește și:

Nosfe a murit din cauza unui infarct

Nosfe a murit din cauza unui infarct, iar artistul nu a mai avut nicio șansă. În urma sa a lăsat o soție care nu îi va putea șterge niciodată amintirea și o fiică, pe Iris, care întreabă zilnic de tatăl său.

Din cauza oboselii acumulate și a ritmului de viață haotic, Nosfe a decedat la numai 37 de ani, după ce a făcut un preinfarct pe scenă, urmând un infarct care i-a fost fatal.

„El nu avea probleme de sănătate sau nu știam noi. Scandalurile vând. Adevărul e plictisitor câteodată.(…) A făcut preinfarct la concert. A coborât de pe scenă, s-a dus acasă și a făcut infarct. El dormea foarte puțin și încerca să fie treaz cât mai mult, ca să facă cât mai multe chestii”, a mai spus Lu-K Beats, pentru sursa citată.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.