Setari Cookie-uri

Cristina Cioran s-a mutat cu mama ei după despărțirea de Alex Dobrescu. Cum se descurcă actrița în rolul de mamă?

Cristina Cioran a ales să stea cu mama ei, pentru a o ajuta în creșterea micuței Ema, după despărțirea de Alex Dobrescu.

Cristina Cioran a făcut câteva schimbări importante în viața ei, în ultima perioadă. Actrița s-a despărțit de Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale și a decis să își concentreze toată atenția și iubire către micuța Ema. Vedeta este o mămică implicată în îngrijirea fiicei sale, însă ea este nevoită să meargă la diverse evenimente sau să participe la emisiunile unde este invitată.

Pentru a-i fi mai ușor în creșterea fetiței sale, Cristina Cioran a ales să se mute cu mama sa, care îi este un real sprijin în tot ceea ce face. La 45 de ani, actrița a decis ca, momentan, să fie aproape de părinții săi, pentru a-și putea îndeplini toate obligațiile profesionale.

„Ce să facă fetița mea, Ema este bine, este acasă cu mama, de altfel. Mama m-a păsuit astăzi, mi-a dat voie, de altfel, să vin la un eveniment. Mă ajută foarte mult, ne-am mutat împreună, cum ar veni. Este adevărat că nu mă așteptam la 45 de ani să mă mut cu părinții, dar ce să zic asta este situația. În rest, este foarte bine, creștem, mâncăm, ne dezvoltăm, începem să vorbim, începem să mergem, este foarte bine”, a declarat Cristina Cioran pentru ego.ro.

Citește și:

Cristina Cioran a decis ca anul viitor să o ducă pe Ema la creșă, fiindcă va fi nevoită să se reîntoarcă la serviciu. Actrița se va ocupa de tot și îi va asigura fiicei sale mediul și colectivul potrivit, pentru a se simți în siguranță.

Cristina nu se mai gândește la Alex Dobrescu și privește cu optimism spre viitor. Ea este de părere că orice sfârșit este un nou început.

„Bine, este și cumva o reconectare cu mama mea și este foarte bine că este așa. Mă descurc și singură, să nu crezi că nu, doar că am decis să rămânem împreună. Deocamdată nu, dar o voi duce, da (n.r. la creșă). O voi duce pentru că din vară mă întorc la muncă, eu lucrez la un centru cultural și mă voi întoarce la job. Atunci, da, o voi duce la creșă. Totul este perfect, nici nu se putea mai bine. Atunci când se încheie un capitol, cu siguranță este începutul altuia, care poate să fie mai ușor, mai greu, na. Nu poate să fie nimic perfect”, a spus vedeta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.