Setari Cookie-uri

Adevăratul motiv pentru care Estera Buble nu își lasă copiii în grija surorii sale, Lidia Buble

Sora cea mare a Lidiei Buble, Estera Buble a mărturisit care sunt motivele pentru care nu își lasă cei doi copii ai săi în grija artistei.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lidia Buble are o familie numeroasă și că își iubește enorm frații și surorile. Artista a participat la Asia Express alături de sora ei mai mare, Estera Buble, iar cei de acasă au avut ocazia să vadă ce relație apropiată au cele două.

Din cauza distanței, Estera și Lidia Buble nu pot petrece atât de mult timp împreună, precum și-ar dori. Estera locuiește în Viena alături de soțul ei și cei doi băieței pe care îi au împreună. Ea este make-up artist, iar urmăritorii săi îi urmează sfaturile în ceea ce privește domeniul beauty.

Recent, ea a fost întrebată de ce nu își lasă copiii în grija surorii ei, Lidia Buble. Estera a răspuns că distanța prea mare este o problemă, deși artista îi cere mereu să îi aducă nepoții să stea cu ea.

Citește și:

Ai vrea să îi lași pe Issac și pe Isaiah la Lidi, timp de o săptămână?”, a fost întrebarea primită de Estera, sora Lidiei Buble.

Lidia Buble, tu ești iubirea! Te iubesc cu o iubire veșnică. Lidia Buble îi cere pe amândoi la ea, se roagă de mine mereu să îi las, dar e foarte complicat să trimiți copiii în altă țară, cu altcineva. Dar i-aș lăsa, de ce nu? Cred că ar fi cea mai fericită.”, a precizat Estera Buble, pe pagina sa de Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.