Setari Cookie-uri

Alina Pușcaș se confruntă cu probleme serioase de sănătate! Diagnosticul primit de la medici!

Alina Pușcaș a vorbit despre diagnosticul primit de la medici, după ce a fost nevoită să stea cu perfuzii.

Alina Pușcaș are un program aglomerat în viața de zi cu zi, însă mereu găsește timp și pentru urmăritorii săi. Vedeta îi ține la curent pe internauți cu privire la fiecare aspect din viața sa, inclusiv situațiile mai puțin plăcute prin care trece.

Recent, ea și-a îngrijorat fanii după ce a postat o fotografie având o perfuzie în mână. Deși inițial a crezut că este răcită, Alina Pușcaș a primit un diagnostic crunt.

„Încă puțin, dar sunt mult mai bine”, a scris Alina Pușcaș, pe Instastory.

Prezentatoarea tv a continuat să îi țină la curent pe fanii ei și le-a spus că suferă de un abces la rinichi, o afecțiune destul de rar întâlnită, care necesită un tratament de lungă durată.

„Nu a fost vorba de nicio răceală, nici de gripă, nici de Covid, nimic din zona asta. Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți când începuserăm să filmăm finala "Te cunosc de undeva", când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, în zona coastelor.

Citește și:

Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară, poate din cauza tocurilor, nu i-am dat foarte mare importanță”, spunea Alina Pușcaș, în urmă cu câteva zile.

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.