Setari Cookie-uri

Ashley Park, actrița din Emily in Paris a suferit de cancer. Vindecarea a făcut-o să își dorească și mai tare să devină actriță

Ashley Park, actrița din serialul Emily in Paris a făcut dezvăluiri emoționante despre diagnosticul de leucemie.

Ashley Park, actrița care o interpretează pe Mindy Chen în serialul Emily in Paris a suferit de leucemie, în adolescentă. Actrița s-a vindecat, însă acea perioadă dureroasă nu poate fi uitată.

Ashley Park a vorbit despre vindecarea după un diagnostic greu de pronunțat, dar și cum aceasta a făcut-o să fie mai hotărâtă ca niciodată să își urmeze visele și să devină actriță.

Odată ce cancerul mi-a părăsit fizic corpul, mi-am propus să nu-l las să-mi afecteze viața. Nu am vrut ca asta să mă definească”. a spus actrița.

Deși toată lumea era îngrijorată pentru starea ei de sănătate, actrița a fost cea care i-a încurajat pe apropiații ei și le spunea că va fi bine.

Oamenii erau atât de îngrijorați pentru mine”, a adăugat ea, „iar eu am devenit persoana care spunea: ‘Sunt bine. Nu vă faceți griji pentru mine. Voi face tot ce mi-am dorit'”, a adăugat Ashley Park.

Actrița din serialul difuzat pe Netflix a fost diagnosticată cu leucemie mieloidă acută la vârstă de 15 ani și a fost nevoită să parcurgă tratamentul cu chimioterapie și radioterapie.

Acum, Ashley Park este foarte atentă la stilul ei de viață și are o dietă echilibrată, practicând sport, ori de câte ori este posibil.

Atunci când joci atât de mult, cu siguranță realizezi că organismul este important, așa că trebuie să ai grijă de el”, a mai spus ea, explicând, de asemenea, că a ales să facă mișcare în fiecare zi, practicând fie yoga, pilates, dans sau chiar jogging.", a mai spus ea.

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.