Setari Cookie-uri

Ce spune Cătălin Zmărăndescu despre copiii din prima căsnicie? De ce au ales cei doi să nu mai vorbească cu tatăl lor?

Cătălin Zmărăndescu a făcut câteva mărturisiri despre relația pe care o are cu cei doi copii din prima căsnicie, Mihai și Alexandra.

Cătălin Zmărăndescu a intrat în atenția publicului după participarea la Survivor. Tot atunci a ieșit la iveală relația defectuoasă pe care o are cu cei doi copii ai săi din prima căsnicie, Mihai și Alexandra. Cei doi nu mai vorbesc cu tatăl lor, ba chiar tânărul i-a făcut reproșuri dure părintelui său.

Invitat în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", Zmărăndescu a fost întrebat de ce și-a renegat copiii. Sportivul a povestit cum vede el lucrurile în ceea ce îi privește pe Mihai și Alexandra. Despre fiica lui a mărturisit că a fost crescută mai mult de mamă și că nu are pretenții de la ea. În schimb, relația cu fiul său s-a deteriorat brusc și spune că acesta se folosește de numele Zmărăndescu pentru notorietate.

„Nu eu i-am renegat. Relația dintre mine și Mihai el a rupt-o, nu eu, despre asta e vorba. Alexandra a fost crescută mai mult de mama ei, nu am niciun fel de pretenție de la ea. Mihai a fost cu mine la Londra, a fugit de la Londra, s-a întors la Londra, a fugit iar de la mine, când lucrurile mergeau foarte bine. Mihai a fost la un pas să fie partener cu mine în clubul pe care îl am acum. (n.r. – Care a fost problema?) Că nu există în Târgoviște (…) și ce să caute el în Târgoviște, asta a fost ultima mea discuție cu el.

Citește și:

După care, și-a luat viața în mâini, a mai făcut 4 sau 5 meciuri, unde a mâncat bătaie, deși el venea după o serie de 10 meciuri câștigate alături de mine. N-am să pot să înțeleg vreodată ce l-a determinat să rupă legătura cu mine, faptul că după acest lucru a început să arunce cu noroi în mine și să monetizeze chestia asta spune un singur lucru, vă las pe voi să spuneți în ce categorie se încadrează el”, a explicat Cătălin Zmărăndescu.

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali a continuat seria acuzațiilor față de fiul său cel mare. El spune că Mihai a avut șansa să se împace cu el, însă cei doi nu au ajuns la niciun consens.

"Singurele lui momente de glorie pe rețelele de socializare sunt când postează cu mine, eu niciodată nu o să-i răspund.(…) Un lucru va trebui să fie sigur, în viața asta roata se întoarce și îți dă exact ceea ce i-ai dat tu. Știe că nu are dreptate, dar îl las să se dea cu capul de pereți. A avut șansa să vină să se împace cu mine, a preferat să arunce cu noroi.(…)

Citește și:

Dacă îți e rușine de numele Zmărăndescu, de ce monetizezi pe numele Zmărăndescu, de ce nu ai renunțat la nume dacă ai spus că ți s-au închis ușile”, a spus Cătălin Zmărăndescu despre cei doi copii din prima căsătorie, pentru emisiunea de la kanald.ro.

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.