Setari Cookie-uri

Diana Enache, pregătită să devină mamă? Cum se înțelege tânăra cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu?

Diana Enache se iubește cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu de mai bine de 4 ani, iar artista are planuri mari de viitor.

Diana Enache, în vârstă de 25 de ani, este o artistă frumoasă și descurcăreață, iar asta i-a adus și mulți pretendenți. Fiica lui Adrian Enache a mărturisit, de-a lungul timpului, că se află într-o relație, însă nu a menționat și cine este bărbatul care i-a furat inima.

După 4 ani de relație, Diana Enache și Ionuț Vîntu nu se mai ascund și își dau frâu liber sentimentelor pe care le au. Recent, frumoasa artistă a povestit cum decurg lucrurile în relația ei și ce planuri de viitor are împreună cu iubitul ei.

Diana nu exclude varianta de a fi o mamă tânăra, mai ales că, spune ea, se va recupera mult mai ușor.

"Dacă nu am avea planuri în comun, nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important.

Citește și:

Nu pot spune ce așteptări am de la această relație, că nu se mai întâmplă după aceea. Dar, da, îmi doresc copii, normal. Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă să mă și refac ușor”, a mai dezvăluit Diana Enache, pentru fanatik.ro.

Anul nou o prinde pe Diana pe scenă

Diana va cânta în noaptea dintre ei, așa cum face de fiecare dată, alături de tatăl ei. De Crăciun, artista va petrece alături de familia și iubitul ei.

„Anul acesta, ca în orice alt an, voi face Crăciunul acasă cu familia, urmând ca seara să plecăm să cântăm, să facem ce știm mai bine.
De Revelion vom fi pe scenă să le dăm o stare bună oamenilor și să începem un 2023 în forță, cu energie bună și veselie”, a mai completat fiica lui Adrian Enache.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.