Setari Cookie-uri

Mama lui Adrian Brâncoveanu, ajutor de nădejde pentru Andreea Marin. Cum se pregătește vedeta pentru Sărbători?

Andreea Marin are un ajutor de nădejde în mama iubitului său, Adrian Brâncoveanu. Cum se pregătește prezentatoarea tv pentru sărbătorile de iarnă?

Andreea Marin se pregătește pentru sărbătorile de iarnă petrecute în familie, iar pentru acest lucru are un ajutor de nădejde. Vedetei îi sare în ajutor mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu, cel cu care are o relație de 5 ani.

Andreea Marin își aduce cu drag aminte de sărbătorile din copilăria sa, cu mult diferite de cele de acum. Ea a spus că părinții ei i-au transmis plăcerea de a crea o atmosferă caldă și primitoare în cămin.

„Pur și simplu îmi amintesc de Crăciunul copilăriei mele cu zăpada până la ștreașina casei, cu săniuța, cu Moșul care venea în mod real cu daruri și cu ceaslovul de obrăznicii. Treaba era foarte serioasă! Îi pregăteam un cântec la pian sau o poezie. În fine, emoții mari! Scrisoarea era trimisă dinainte cu maximă seriozitate, așa am crescut, și cu părinții care pregăteau totul așa, ca în povești, acesta e adevărul, cu posibilitățile de atunci, pentru că eu am crescut în comunism.

Citește și:

Nu eram atât de răsfățați precum sunt copiii noștri astăzi, însă era o bucurie de care îmi voi aminti o viață. Ai mei au transmis această plăcere de a face sărbătorile frumoase pentru familie, asta fac și eu astăzi și nici prin cap nu-mi trece vreodată să plec din România de Crăciun. Întotdeauna se petrece acasă”, a declarat Andreea Marin pentru Playtech.

Ca în fiecare an, Andreea Marin își dorește să petreacă sărbătoarea Crăciunului în sânul familiei, în România. Ea nu a plecat niciodată în vacanță de Crăciun și este de părere că spiritul sărbătorilor se găsește alături de cei dragi. Mai mult, ea gătește preparate tradiționale pentru această perioadă a anului, iar mama iubitului său îi este un ajutor de nădejde în bucătărie.

Citește și:

„Noi gătim, am ajutorul mamei lui Adrian la noi acasă și preparăm tot ce se face de Sărbători”, a mai spus Andreea Marin, pentru sursa citată mai sus.

Cum se înțelege Andreea Marin cu mama lui Adrian Brâncoveanu?

Andreea Marin are o relație normală cu mama iubitului său. Cele două vor petrece împreună sărbătorile, ca în fiecare an.

„Pe mama lui Adi nu o știu de ieri, de azi, pentru că suntem de patru ani împreună, așa că pe mama și pe bunica le adoptăm. Suntem împreună în fiecare an. Așa cum este într-o familie, așa e relația”, spunea vedeta, conform viva.ro.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.