Setari Cookie-uri

Toate secretele despărțirii dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu. De ce a plecat actrița de acasă?

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au separat după doi ani de relație, deși totul părea că merge foarte bine în cuplul lor. Recent, actrița a mărturisit care au fost motivele care au dus la despărțirea celor doi.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au format un cuplu timp de doi ani, iar din dragostea lor s-a născut micuța Ema. Din păcate, la puțin timp după ce actrița a născut, între cei doi au apărut neînțelegerile, iar în urmă cu câteva săptămâni ei s-au despărțit definitiv.

În timp ce Alex Dobrescu și-a refăcut repede viața sentimentală alături de o tânără studentă, cu 20 de ani mai tânără ca el, Cristina Cioran este dedicată îngrijirii și creșterii ficei sale. Actrița s-a mutat cu mama ei și își dorește să o ducă pe Ema la creșă, începând cu anul viitor.

Într-o relație care merge pe repede, dacă treci de primul an jumate, doi ani jumate, ea e bună. N-am trecut! Noi am fost împreună 2 ani și 4 luni, am făcut un copil, deci am ars niște etape. Poate că, dacă nu le ardeam așa repede pe toate, lucrurile erau mai bune. Dacă în momentul în care ceva se deteriorează într-o relație, iar tu simți, ca femeie, nu spui atunci pas, o să fie din ce în ce mai greu. Eu am așteptat, am sperat ca să se repare ceva, dar ceva odată stricat nu se mai poate repara, din păcate”, a spus ea, conform protv.ro.

Citește și:

În ceea ce privește motivele care au dus la despărțirea de Alex Dobrescu, Cristina Cioran a mărturisit că s-au întâmplat mai multe lucruri de-a lungul timpului. Mai mult, ea este de părere că niciodată nu trebuie să se întoarcă la o poveste de dragoste care s-a terminat.

Există mai multe motive și au fost mai multe motive care s-au întâlnit prea des și prea mult și nu au mai putut fi ocolite. Ca atare, a trebuit să plec.

Eu m-am mutat cu copilul meu. Am evitat să vorbesc despre această despărțire, pentru că mi se părea corect să decidem împreună cum gestionăm asta. L-am lăsat să spună ce a vrut, n-am răspuns foarte mult, n-am combătut, dar poate e momentul să spun. El și-a văzut foarte repede de viață, ceea ce nu poate spune decât că a fost o decizie extraordinară”, a mai dezvăluit Cristina Cioran, la „Vorbește lumea”.

Citește și:

Cristina Cioran s-a mutat cu mama ei

După despărțirea de tatăl fiicei sale, Cristina Cioran s-a mutat cu mama ei, care o ajută în creșterea Emei. Actrița trebuie să fie prezentă la diverse evenimente, iar un ajutor este binevenit.

În lunile următoare, actrița are de gând să își ducă fetița la creșă, pentru că trebuie să se întoarcă la serviciu, la un centru cultural unde este angajată.

„O voi duce pentru că din vară mă întorc la muncă, eu lucrez la un centru cultural și mă voi întoarce la job. Atunci, da, o voi duce la creșă. Totul este perfect, nici nu se putea mai bine.
Atunci când se încheie un capitol, cu siguranță este începutul altuia, care poate să fie mai ușor, mai greu, na. Nu poate să fie nimic perfect”, a mai spus vedeta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.