Setari Cookie-uri

Târg de Crăciun: Cele mai frumoase locații de Sărbători

Iată care sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din România!

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase sărbători, iar românii se bucură de această perioadă în diferite moduri. Dacă unii aleg să își împodobească locuința, alții merg la Târgurile de Crăciun din țară. Iată care sunt cele mai drăguțe locații pentru a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă!

Târg de Crăciun din București

Târgul de Crăciun din București este organizat anual de Primăria Capitalei, prin Centrul Cultural al Municipiului București, Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti şi Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

Anul acesta, târgul de Crăciun din București a început în Piața Constituției pe data de 20 noiembrie și va fi deschis până pe 26 decembrie, de luni până vineri între orele 12:00 și 23:00, iar în weekend între orele 10:00 și 23:00.

Citește și:

Vizitatorii nu trebuie să plătească niciun tarif pentru a vizita Târgul de Crăciun, însă există diverse activități, degustări și locuri care vor fi taxate.

Târgul de Crăciun din București are peste 70 de 70 de căsuţe din lemn, de unde vizitatorii pot cumpăra diverse cadouri pentru cei dragi, jucării, suveniruri tradiționale sau se pot delecta cu un kurtos colac sau un pahar de vin fiert.

Mai mult decât atât, copiii pot avea parte de activități interactive. Căsuța lui Moș Crăciun este și ea deschisă în acest an și creează o atmosferă de basm. Cei mici se pot bucura de prezența lui Moș Crăciun alături de spiridușii săi, cu care pot face inclusiv fotografii.

La târgul de Crăciun există, de asemenea, un brad de mari dimensiuni, un patinoar, carusel și o roată panoramică.

Citește și:

    Târg de Crăciun la Sibiu

    Târgul de Crăciun de la Sibiu este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale iernii, la care vin anul mii de turiști din toată țară și din străinătate. Anul acesta, porțile târgului de Crăciun s-au deschis pe 11 noiembrie și vor rămâne așa până la 27 decembrie. Acesta este organizat în Piața mare și este deschis de luni până duminică, între orele 11:00 și 21:00.

    Târgul de Crăciun din Sibiu aniversează în 2022 a 15-a ediție, motiv pentru care sunt prezenți peste 80 de expozanți care îi vor încânta pe vizitatori cu diverse specialități gastronomice. Putem aminti aici mezeluri locale, dar și maghiare, burgeri, mâncare tradițională sau chiar vegetariană.

    În ceea ce privește zona de cadouri, doritorii pot achiziționa decorațiuni de Crăciun, bijuterii, căni pictate manual sau sculpturi cu mesaje de sărbători.

    Citește și:

      De asemenea, organizatorii au anunțat că pe toată perioada târgului de Crăciun, pe clădirile din Piața Mare vor rula proiecții video cu peisaje de iarnă și lumini colorate.

      Târg de Crăciun la Brașov

      În acest an, la Târgul de Crăciun din Brașov, tema este: „Brașov, oraș de poveste”, motiv pentru care turiștii au luat cu asalt localitatea. Mai mult decât atât, organizatorii au promis că acest eveniment va fi cel mai mare din ultimii ani.

      Târgul de Crăciun din Brașov 2022 se desfășoară în perioada 30 noiembrie - 3 ianuarie. Târgul va fi deschis de luni - joi, între orele 14:00 - 22:00 și de vineri până duminică (și pe 1 decembrie) între orele 10:00 - 22:00.

      La târgul de Crăciun de la Brașov, vizitatorii se pot delecta cu bunatați culinare și pot alege cadouri pentru cei dragi. Atmosfera este animată de concerte, iar toată zona va fi împodobită cu luminițe strălucitoare.

      Sursă foto: Alena Ozerova/Shutterstock

      Vizionare placuta


      Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.