Setari Cookie-uri

Clinica medicală a Oanei Zăvoranu a intrat în insolvență! Ce acuzații îi aduce administratorului pe care chiar ea l-a angajat?

Oana Zăvoranu a făcut declarații dure în ceea ce îl privește pe administratorul clinicii sale. El a lansat replici acide în media cu privire la datoriile pe care Oana Zăvoranu le-ar avea de plătit, iar vedeta a spus cum stau lucrurile, de fapt.

Oana Zăvoranu a scris un mesaj dur pe contul ei de Instagram, răspunzând acuzelor aduse de către fostul administrator al clinicii medicale pe care o deține. Afacerea ei se află în insolvență, iar fostul administrator al clinicii a făcut câteva declarații în presă în legătură cu falimentul afacerii. Mai mult, el a mai spus că actrița îi este datoare cu o sumă mare de bani și că are multe datorii pe care nu le poate achita.

Așa cum o știe toată lumea, Oana Zăvoranu a oferit un punct de vedere în stilul caracteristic și le-a mărturisit fanilor ei că regretă că l-a angajat pe respectivul bărbat și că i-a lăsat clinica în mâinile sale.

”Dragii mei, pentru că ieri un șarlatan căruia i-am dat un cozonac bun de mâncat când îi era foame, a încercat să mânjească cu noroi numele meu prin intermediul presei, am decis, din respect pentru voi, să lămuresc lucrurile cu privire la situația reală a clinicii pe care o patronez cu dragoste.

Citește și:

În mod fatal, în 2019 am luat cea mai proastă decizie din viața mea și într-un moment nefast, l-am angajat ca director general pe maimuțoiul flămând care mi-a promis că o să aibă grijă de de clinica mea ca de copilul lui. Dându-mi seama ce face el de fapt, cu dovezi și motive, l-am dat afară ca pe un gândac șarlatan și mincinos ce este. M-am copiat de atunci la ordinele șefei lui supreme, nevasta lui, pas cu pas, luând legătura cu cei mai importanți oameni și factori de decizie pe care i-a cunoscut prin mine”, a scris Oana Zăvoranu pe InstaStory.

Chiar dacă afacerea sa nu se află în cea mai bună perioadă, vedeta este optimistă și privește spre viitor cu încredere. Clinica medicală va continua să își primească pacienții, iar Oana Zăvoranu va avea grijă ca toți angajații să își primească salariile.

Citește și:

”Clinica merge mai departe, nu este în niciun faliment! Pentru a proteja firma și oamenii buni și cinstiți care lucreazi aici zi de zi cu dragoste și dăruire, personal am introdus măsura de insolvență. Suntem în procedura de reorganizare!”, a mai scris vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.