Setari Cookie-uri

Lora, pregătită să adopte un copil? Ce spune artista despre momentul când va deveni mamă?

Lora a vorbit despre posibilitatea de a adopta un copil și a mărturisit cum vede ea lucrurile, de fapt.

Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionuț Ghenu, iar în curând cei doi vor face pasul cel mare. Artista în vârstă de 40 de ani îi ține la curent pe fanii ei în legătură cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa, iar recent a lansat o secțiune de întrebări și răspunsuri, pe pagina de Instagram.

Lora a fost întrebată dacă ar fi dispusă să adopte un copil și mai ales dacă l-ar putea iubi, chiar dacă nu ea l-a născut. Artista nu a ezitat să răspundă și a menționat că la fel cum își poate iubi partenerul de viață sau prietenii, la fel poate iubi și un copil, chiar dacă nu ea este mama biologică.

”Eu cred că dacă poți să iubești un bărbat foarte mult, cu toate că nu l-ai născut tu, dar e soțul tău, iubitul tău. Dacă poți să-ți iubești prietenii foarte mult, cred că poți să iubești foarte mult un copil care nu este născut de tine. Nu cred că asta e regula ca tu să iubești pe oricine”, a spus Lora pe InstaStory.

Citește și:

Lora și Ionuț Ghenu își doresc să se căsătorească în secret

Lora și Ionuț Genu își doresc să facă pasul cel mare, însă vor să păstreze discreția cu privire la marele eveniment. Artista visează la o nuntă restrânsă și nu vrea ca presa să afle prea multe despre ziua în care îi va spune DA iubitului ei.

„Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa.

Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă. Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adică dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta.”, a declarat Lora.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.