Setari Cookie-uri

Mădălina Ghenea a fost jefuită pe un aeroport din Roma! Hoții i-au furtat mai multe bunuri de valoare, printre care și bijuterii

Mădălina Ghenea a avut parte de un incident neplăcut, atunci când se întorcea din Arabia Saudită. Pe aeroportul Fiumicino, din Roma, hoții i-au furat mai multe obiecte valoroase, printre care și bijuterii.

Mădălina Ghenea a trecut recent printr-un incident neplăcut, după ce a fost victima unui furt pe aeroportul Fiumicino, din Roma. În cursul zilei de duminică, frumoasa actriță se întorcea în Italia, din Arabia Saudită, pentru a participa la Gala Magnifica Awards Roma, atunci când hoții i-au furat mai multe obiecte de valoare, printre care și bijuterii.

Mădălina Ghenea a depus o plângere penală, iar poliția investighează cazul. Ea speră ca bijuteriile furate să îi fie înapoiate. Presa din Italia a scris că hoții îi cunoșteau programul actriței și au acționat la pont.

Mădălina Ghenea, imaginea unei case de bijuterii din Italia

Mădălina Ghenea a fost ani la rând imaginea unei case de bijuterii de lux din Italia, La fiecare eveniment monden, actrița apărea cu bijuteriile prețioase, întorcând priviri pe covorul roșu.

Citește și:

Actrița purta bijuterii de la brandul ei preferat, Damiani, înființat în 1924.

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.