Setari Cookie-uri

George Buhnici, un nou derapaj! Ce a declarat prezentatorul tv în legătură cu scumpirile din ultima perioadă?

George Buhnici a făcut o nouă declarație controversată, de data aceasta cu privire la scumpirile din ultima perioadă.

George Buhnici a avut un nou derapaj în media, asta după declarațiile controversate de la Neversea, atunci când a jignit femeile care au celulită și kilograme în plus. Prezentatorul tv a abordat un alt subiect de această dată, acela al scumpirilor din ultima perioadă.

Buhnici a spus că oamenii vor merge în număr mare la muncă, o dată cu scumpirea traiului de zi cu zi. El a mai spus ca aceasta este singura soluție prin care cetățenii pot merge să lucreze.

„Nimeni nu vrea să iasă la muncă, atâta vreme cât are bani de cheltuit. Problema e că banii nu au valoare doar pentru că scrie pe ei. De aceea, scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă după ce am aflat cu toții că se poate munci altfel sau mai puțin”, a scris George Buhnici pe Twitter.

El a continuat mesajul de pe social media și a spus că în prezent există oportunități de angajare diferite, pentru fiecare persoană în parte. George Buhnici consideră că pe piața actuală sunt multe posibilități pentru a avea un trai decent.

Citește și:

„S-au dus vremurile când un om de clasă mijlocie putea produce cât să plătească și casă și mașină și să țină soția acasă cu copiii. Erau vremuri mai bune? Nu cred. Sărăcia era mai dură în alte părți. Cred că e important să nu uităm. Se poate trăi decent fără să te prăjești la muncă dar poți deveni prosper dacă îți dorești și tragi tare. E un moment valoros pentru umanitate. Avem opțiuni. Nu sunt geniale dar sunt mai multe și diferite decât au avut cei dinainte”, a mai scris George Buhnici pe Twitter.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.