Setari Cookie-uri

Cristina Cioran, primele declarații după scandalul cu Alex Dobrescu din plină stradă. De la ce a pornit totul?

Cristina Cioran a oferit primele declarații despre scandalul surprins de paparazii, dinte ea și Alex Dobrescu. De la ce a pornit totul?

Cristina Cioran a oferit primele declarații despre scandalul de acum câteva zile, în care ea și Alex Dobrescu s-au certat în plină stradă. Paparazii de la Wowbiz.ro i-au surprins pe cei doi certându-se apring pe Calea Floreasca, acolo unde actrița a venit să își ia din lucrurile rămase în casa fostului ei partener de viață.

Cristina Cioran a declarat că, deși tatăl fiicei sale a fost inițial de acord să intre și să își ia lucrurile, ulterior s-a răzgândit și a avut o reacție impulsivă față de ea. Alex Dobrescu s-a enervat, moment în care Cristina Cioran i-a spus că va chema poliția.

Ulterior, Alex Dobrescu i-a văzut pe paparazii de la Wowbiz și s-a îndreptat către mașina lor, scuipând geamul autovehiculului în care se aflau.

Citește și:

„Mai aveam ceva de lămurit și mai aveam niște lucruri de luat. N-a vrut să mi le dea și a făcut urât. Avem niște lucruri de luat de acolo, de unde am locuit împreună și inițial a zis că mă lasă, să vin să le iau, după care s-a răzgândit. Nu aveam cheie. Am chemat eu Poliția. Am mai vorbit… Habar n-am acum (n.r. – cum rămâne cu lucrurile pe care le avea de luat din casa în care a locuit cu Alex Dobrescu)”, a spus Cristina Cioran pentru CANCAN.RO.

Alex Dobrescu și Cristina Cioran, scandal monstru în public

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au certat în public acum câteva zile, iar imaginile au fost surprinse de paparazzi. Potrivit sursei citate mai sus, Alex Dobrescu ar fi amenințat-o pe actriță cu poliția, în timp ce ea plângea incontrolabil.

Citește și:

Alături de Cristina a fost un bun prieten de-al ei, atunci când a venit să își ia lucrurile de la Alex Dobrescu.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.