Setari Cookie-uri

Alexandra Ungureanu, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Artista s-a îngrășat 7 kilograme!

Alexandra Ungureanu se confruntă cu probleme de sănătate, iar în ultimii doi ani, artista s-a îngrășat 7 kilograme.

Alexandra Ungureanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele de sănătate cu care de confruntă de câțiva ani. Artista este destul de rezervată în ceea ce privește viața personală, însă acum a făcut câteva mărturisiri despre durerile pe care le resimte de o bună perioadă de timp încoace.

Artista a fost diagnosticată cu scolioza și cifoză, iar problemele de coloană vertebrală le are din cauza poziției vicioase pe care a avut-o la birou, ani la rând.

Am dureri lombare provocate de o postură incorectă în bancă ani de zile, pe vremea când eram la școală. Când eram mică eram foarte conștiincioasă la învățat și am petrecut ore multe la birou. Am de atunci probleme cu spatele. Am și o cifoză și o scolioză. Plus durerile lombare ulterioare, provocate de stres, dar și de antrenamentele sportive. Am nevoie acum de o recuperare.

Citește și:

După o vârstă te dor toate! Din ianuarie, vreau sa am mai multă grijă de mine, să încerc tot felul de terapii ca să-mi îmbunătățesc calitatea vieții. Mă interesează terapiile corporale pentru celulită, țesut adipos. Trebuie să avem și o dietă sănătoasă, altfel nu se poate.”, a declarat vedeta, pentru Click!.

Alexandra Ungureanu își dorește să se ocupe mai mult de ea și de sănătatea ei, iar asta va fi una dintre prioritățile sale în anul ce urmează să vină. Artista își dorește să încerce diverse terapii corporale, care să o ajute în lupta cu kilogramele în plus.

În ultimii doi ani, Alexandra Ungureanu s-a îngrășat 7 kilograme și recunoaște că este un fan al dulciurilor. Cu greu se poate abține de la deserturi, iar cântăreața în vârstă de 40 de ani spune că orice kilogram în plus se vede pe talia ei.

Citește și:

Acum am probleme mari cu silueta. În ultimii doi ani, am pus pe mine. Am pus vreo 7 kilograme. Am pus întâi câte două, am zis că nu contează, ce mare lucru! Apoi am mai pus două și încă două, până ce treaba a devenit serioasă.

Am zile când, din cauza oboselii, mi-e poftă de dulce. Și uite că după o vârstă nu prea mai e ca înainte, când le dădeai jos imediat. Acum, se simt kilogramele. Se simte orice bucățică de ciocolată. E jale, ce să mai!”, a mai spus artista.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.