Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu, pregătită să nască în orice moment. Artista are totul pregătit pentru venirea pe lume a fetiței ei

Andreea Antonescu este pregătită să nască în orice moment, iar pregătirile pentru naștere au fost deja făcute. Artista a mărturisit că acum nu va mai proceda ca în cazul fiicei cele mari și își va asculta mai mult instinctul matern.

Andreea Antonescu a trecut de pragul de 36 de săptămâni și este pregătită să nască în orice moment. Artista așteaptă cu nerăbdare să își țină fetița la piept, iar pentru a se asigura că totul va fi perfect atunci când va veni pe lume, artista s-a ocupat de fiecare detaliu.

Andreea Antonescu le-a vorbit fanilor ei despre sarcină și despre nașterea care urmează să se întâmple în foarte scurt timp. Ea și-a achiziționat tot ceea ce este nevoie pentru bebelușa ei, iar experiența cu Sienna a ajutat-o să se organizeze mai bine, în ceea ce privește cumpărăturile.

Am avut și foarte multe lucruri de făcut legate de bebelină, care este gata să iasă. Am trecut de cele 36 de săptămâni, bebelina poate ieși oricând vrea ea, așa că trebuie să profităm de timp. Am ales pătuțul, am ales căruțul, am ales câteva dintre piesele vestimentare. (...) De data aceasta am avut experiența de la Sienna, așa că am fost destul de drastică în ceea ce privește aceste detalii, pentru că știam exact cam care sunt brand-urile în jurul cărora să mă învârt. ”, a explicat Andreea Antonescu.

Citește și:

Mai mult, vedeta a mărturisit că la primul ei copil s-a lăsat influențată de superstiții și de ceea ce îi spuneau cei din jur. La 11 ani distanță, Andreea Antonescu a mărturisit că își va asculta instinctul matern, de această dată.

„Dacă acum 11 ani, când eram însărcinată cu Sienna, nu am cumpărat nimic, și din lipsa experienței și pentru că am simțit așa o teamă și m-am lăsat influențată (...), de data aceasta am aproape totul cumpărat. Sunt pe ultima sută de metri, am emoții foarte mari. Îmi doresc ca bebelina să fie sănătoasă, asta e cel mai important lucru.”, a transmis viitoarea mămică pe InstaStories.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.