Setari Cookie-uri

Secretele la care Otilia Bilionera apelează pentru a se menține tânără

Otilia Bilionera are 30 de ani, însă arată mult mai tânără. Artista a vorbit despre secretele ei de frumusețe.

Otilia Bilionera este una dintre cele mai iubite artiste autohtone și se bucură de o popularitate uriașă în străinătate. Deși are un program aglomerat, vedeta are întotdeauna grijă de tenul ei, dar și la alimentație.

Recent, cântăreața a dezvăluit care sunt secretele ei în ceea ce privește un ten fără imperfecțiuni și un stil de viață sănătos.

„Faptul că arăt mult mai tânără decât sunt, asta mi se tot spune. Sincer, nu a venit așa dintr-odată. Pur și simplu mi-am schimbat stilul de viață. Vrei să îți spun cum am renunțat la țigară? M-am uitat pe internet și am văzut că țigara îmbătrânește tenul. Pac, am eliminat-o de pe listă.

Nopțile pierdute, alcoolul, blabla. Am un ritual de îngrijire al tenului strict. Fac cred că anual câte două mezoterapii, pilinguri, blablabla. Iau suplimente de vitamina C, A, E și colagen. Mănânc sănătos, încerc să mănânc multe fructe. Desigur, mai beau și o supă de oase. Eu sunt și foarte copilăroasă de fel și din cauza asta eman starea”, a declarat Otilia Bilionera pentru WOWbiz.ro.

Citește și:

Otilia Bilionera iubește din nou

După despărțirea de iubitul arab, artista se iubește acum cu un bărbat turc. Totul merge foarte bine în relația celor doi, astfel că artista își face planuri de viitor împreună cu cel care i-a furat inima.

„Am vrut să țin secret, să uimesc pe toată lumea. S-a întâmplat totul foarte repede și sunt și eu luată așa prin surprindere, nu știu ce se întâmplă. Într-adevăr se vorbește despre nuntă, nu îmi vine să cred că se întâmplă.
Deocamdată sunt într-o relație, dar se vorbește că s-ar putea să mă mărit. Când aud de măritiș, încep să… Îmi place să fiu cu cineva ca și cum aș fi măritată, dar totuși să nu fiu legată de tot. Mă sperie, ce-i drept, nu-mi place.

Citește și:

Nu-mi plac nici nunțile, dar va trebui să le fac într-o zi. Cred că e timpul. Dacă va fi să fac nunta, va trebui să împac pe toată lumea. O să fac o nuntă mixtă: jumătate turcească, jumătate moldovenească și toată lumea este fericită”, a declarat Otilia Bilionera pentru sursa citată.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.