Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu a născut pentru a doua oară. Cum se simte fericita mămică?

Andreea Antonescu a născut, în cursul zilei de astăzi, cea de-a doua fetiță. Ce a declarat artista despre cea de-a doua minune din viața ei?

Andreea Antonescu a devenit, astăzi, mămică pentru a doua oară. Fetița ei a venit pe lume, iar Andreea a scris câteva rânduri despre emoțiile care o încearcă în aceste momente.

Cântăreața a mărturisit de săptămâna trecută că va naște înainte de Crăciun și că, cel mai probabil, va face cezariană. Astăzi, jumătatea din Andre i-a înștiințat pe fanii ei că cea de-a doua minune a sa a venit pe lume.

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… Sienna. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a scris Andreea Antonescu, pe social media.

Citește și:

Fiica cea mare a Andreei Antonescu a ales să rămână în America

Fiica cea mare a Andreei Antonescu, Sienna a ales să rămână în America, acolo unde dorește să își continue studiile. Deși, inițial s-a crezut că Sienna a ales să rămână cu tatăl ei, Andreea Antonescu a dezvăluit că fiica sa va locui cu mama ei și că fostul ei soț, Traian Spak o vizitează des pe adolescentă.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.