Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu va petrece Crăciunul cu băieții ei! Ce surprize le-a pregătit celor mici?

Claudia Pătrășcanu va avea parte de un Crăciun fericit și liniștit, alături de cei doi băieți ai ei. De Revelion, copiii vor merge la Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu este mult mai liniștită de când a finalizat divorțul de Gabi Bădălău, dar mai ales de când instanța a decis ca cei doi copii ai ei să aibă în continuare domiciliul la ea. Anul acesta, după mult timp, frumoasa artistă va avea parte de Sărbători liniștite, alături de băieții ei.

Claudia Pătrășcanu a povestit că, anul acesta de Crăciun, copiii vor petrece alături de ea, iar de Revelion, cei mici vor sărbători alături de tatăl lor. Artista se gândește la felurile de mâncare pe care ea și mama ei le va face pentru Sărbători și are de gând să rămână acasă, în sânul familiei, acolo unde se simte cel mai bine.

„Mai sunt foarte puține zile până la Crăciun și azi mă gândeam să fac meniul, că nu știam ce să gătesc și m-am împărțit cumva treaba cu gătitul, mama face ceva, eu fac ceva și mă îngrozesc că trebuie să stau ore la cozile infernale. Toți prietenii m-au speriat din punctul ăsta de vedere. De Crăciun vom sta acasă, noi deja am făcut brăduțul, acasă unde e cald și bine. Probabil vom ieși puțin prin Constanța să ne plimbăm, a doua zi de Crăciun avem un party pentru copii”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.

Citește și:

În noaptea dintre ani, Claudia Pătrășcanu va avea concert la Vâlcea, iar apoi își dorește să meargă cu cei mici la munte, în speranța că vor găsi zăpadă. Cum copiii ei sunt pasionați de sporturile de iarnă, Claudia Pătrășcanu va fi nevoită să îi supravegheze de la distanță.

„De Revelion eu voi cânta, voi cânta în Vâlcea. După Revelion tânjesc și îmi doresc să merg cu cei mici la munte, să vedem cum va fi vremea, dacă va fi zăpadă. Lui Gabriel îi place cu snowboardul, lui Nicolas pe schiuri, eu nu prea pot să fac nimic, trebuie să fiu atentă la ei”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.