Setari Cookie-uri

De ce a refuzat Oana Roman să intre în politică? Vedeta ar fi primit multe propuneri de a urma cariera lui Petre Roman

Oana Roman ar fi primit multe propuneri de a intra în politică, însă vedeta a refuzat cu vehemență. Ce a oprit-o să urmeze o carieră asemenătoare tatălui ei?

Oana Roman a primit multe propuneri de a intra în politică, de-a lungul timpului. Vedeta și-a dat seama că nu poate urma o carieră precum a tatălui ei, asta pentru că nu ar putea să fie întotdeauna diplomată și răbdătoare.

Chiar dacă Petre Roman a fost premier al României, iar Oana Roman a avut multe uși deschise în politică, vedeta a preferat să se îndepărteze de această zonă și a explicat de ce nu a acceptat propunerile primite.

„S-au gândit alții să-mi propună lucrurile astea, numai că eu întotdeauna am refuzat. Unu, pentru că nu m-am regăsit niciodată prea bine în niciun partid și doi, pentru că eu nu sunt făcută pentru politică, pentru că eu nu știu să tac, nu prea știu să fiu diplomată, mă cam enervez și când faci politică nu prea e bine să fii așa.

Citește și:

Deci nu cred că aș avea foarte mare succes, mai ales că în politică în România trebuie să faci foarte multe compromisuri și eu nu sunt decât cu munca. Pe mine mă interesează doar să fac lucruri și la noi în politică, din păcate, nu prea se fac multe lucruri… mă rog, nu prea se fac lucruri pentru oameni. Politica înseamnă să te pui în slujba oamenilor și atât. La noi lucrurile nu sunt chiar așa și de asta am evitat întotdeauna”, a declarat Oana Roman, pentru „Xtra Night Show”.

Mai mult, Oana Roman a văzut în propria familie cât de greu este să fi politician și nu de puține ori i-a luat apărarea tatălui său. Vedeta a răspuns unui comentariu de pe pagina sa de social media în legătură cu tatăl său. Unul dintre urmăritorii săi l-a acuzat pe Petre Roman că ar fi furat din banii statului, iar Oana Roman a intervenit imediat.

Citește și:

„Vreau să vă spun un lucru… pe care să-l aflați de la mine. Atât de mult a furat tata cu 10 mâini încât în momentul în care a divorțat de mama nu avea unde să stea la propriu, adică nu avea o casă. A stat la apartamentul unui prieten, după care și-a cumpărat o casă cu bani pe care i-a luat cu împrumut. Atât de mult a furat tata! Acesta e adevărul. Cu mama oricum stătea în chirie. În acest moment, el stă în aceeași casă, iar eu stau într-o casă cam de două ori jumătate mai mare decât a lui. Nu mi-a dat nimic de când am început să muncesc și să-mi câștig banii singură, pentru că așa era normal ca eu să îmi văd de viața mea și să trăiesc din munca mea. Terminați cu legendele astea, că deja e penibilă treaba. Unele lucruri trebuie să le bag în seamă și să răspund”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.