Setari Cookie-uri

Alina Sorescu nu regretă divorțul de Alexandru Ciucu! Ce planuri are artista pentru sărbători?

Alina Sorescu a vorbit despre cum a fost anul 2022 pentru ea și ce planuri are pentru viitor.

Alina Sorescu a avut parte de un an dificil, asta după ce a intentat divorțul de tatăl fiicelor sale, Alexandru Ciucu. Vedeta a luptat ca cele două fetițe ale sale să rămână în continuare alături de ea, iar acum tot ce își dorește este liniște.

Artista a mărturisit că nu are niciun regret și crede că viața este făcută din suișuri și coborâșuri. Pentru anul 2023, Alina Sorescu vrea să aibă parte de liniște sufletească și își dorește ca lucrurile să se așeze și în plan personal.

„Anul 2022 a fost complicat din punct de vedere personal pentru mine, dar așa e în viață, și cu suișuri, și cu coborâșuri. Nu am regrete. Îmi doresc ca în 2023 să se așeze toate lucrurile și să îmi găsesc liniștea și din punctul ăsta de vedere”, a declarat Alina Sorescu pentru WOWbiz.ro.

Citește și:

În ceea ce privește planul profesional, Alina Sorescu are de ce să fie mândră. Artista a susținut concert după concert, iar alături de copiii de la școala ei de muzică, artista a organizat un eveniment frumos și de amploare la Sala Palatului. Finalul de an o va găsi pe Alina Sorescu cântând, la Ateneul Român, într-un concert caritabil.

„Încerc să fiu un om echilibrat, care, tocmai, să transmită lucruri bune, că până la urmă, persoanele publice au această menire, să transmită celor care îi urmăresc lucruri bune. Fără să vrei, oamenii care te urmăresc te iau drept model și e frumos, mai ales în cazul meu pentru că lucrez cu copii. Fac foarte multe lucruri, tocmai de aceea am venit să îmi promovez evenimentul pe care îl voi găzdui pe 20 decembrie la Ateneul Român, unde voi prezenta un spectacol caritabil, unde voi cânta alături de celebra trupă Valahia, dirijată de maestrul Florin Totan, îl vom avea invitat pe marele Gheorghe Zamfir, vor cânta cu noi Vlad Miriță, sopranele Silvia Micu și Rodica Gabriela Anghelescu, vor fi și picii mei, pentru că vom fi în preajma Crăciunului.

Citește și:

Este un eveniment care are și o conotație caritabilă, pentru că fondurile vor fi redirecționate către copii mai puțin norocoși. Așa că nu ai cum să nu fii cu zâmbetul pe buze când ai lucruri atât de frumoase care ți se întâmplă. Așadar, închei anul acesta în stil mare, pe o scenă mare, așa cum am tot ținut-o în 2022, am cântat la Sala Palatului, unde am avut o sală arhiplină, alături de picii mei, de invitații noștri, am lansat trei clipuri. Chiar a fost un an bun profesional”, a declarat Alina Sorescu pentru sursa mai sus menționată.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.