Setari Cookie-uri

Andreea Bănică a găsit rețeta pentru un Crăciun de poveste: Numai Iubire

„Oamenii din comunitatea mea au cerut și și-au dorit să lansez o piesă nouă, iar perioada Crăciunului mi s-a părut perfectă. Am vrut să îi surprind cu emoție multă, mai ales că îmi doream să ajungă în inimile și casele oamenilor."

În prag de Sărbători, Andreea Bănică a găsit rețeta pentru un Crăciun de poveste: „Numai Iubire". Frumoasa artistă încălzește inimile fanilor și le trimite „Numai Iubire", un single compus de către Darius Drăgoi, Șerban Cazan și Vasile Bulgaru. Piesa este însoțită de un videoclip ce îi are ca protagoniști pe Andreea Bănică și sufletul său pereche, soțul ei, Lucian Mitrea, într-un cadru de poveste parcă desprins din filmele de Crăciun.

„Oamenii din comunitatea mea au cerut și și-au dorit să lansez o piesă nouă, iar perioada Crăciunului mi s-a părut perfectă. Am vrut să îi surprind cu emoție multă, mai ales că îmi doream să ajungă în inimile și casele oamenilor. Sper să o asculte, să o cânte și să simtă acea emoție a sărbătorilor pe care ne-o dorim cu toții", spune Andreea Bănică.

Citește și:

Diva pop a lansat numeroase hituri precum „De nebună", „Ce vrei de la mine" (feat. Balkan), „Linda", „Departamentul de relații" (feat. UDDI) și „Rain in July" (feat. Jorge), ce au cucerit publicul. De asemenea, Andreea Bănică și-a surprins fanii cu piese și în limba spaniolă sau engleză, printre care „Samba" și „Love in Brasil", single-uri de succes care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și care au fost difuzate în Turcia, Franța, Israel, Africa de Sud, Republica Ceha, Croația, Canada și nu numai.

Printre piesele de succes pe care Andreea le-a lansat se numără și „Fiesta", „Sexy", „În lipsa ta" (feat. What's UP), „Rupem boxele" (feat. Shift), „Același iubit" și „Ale, Ale" (feat. Narcotic Sound). De asemenea, artista știe cum să îmbine muzica și meseria full time de mamă prin vlog-urile pe care le face pe propriul canal de YouTube. Anul trecut, în decembrie, artista a lansat alături de fiica sa, Sofia, un colaj sensibil ce conține cele mai frumoase colinde de Crăciun, după care a urmat colaborarea cu Dorian Popa pentru „Dragoste Încercată".

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.