Setari Cookie-uri

Theo Rose, nerăbdătoare să devină mamă! Artista crede că nu va mai suferi de anxietate, atunci când va naște

Theo Rose este nerăbdătoare să își țină bebelușul din burtică în brațe, însă mai are câteva luni de așteptat până la momentul nașterii. Artista a mai spus că este convinsă că nu va mai suferi de anxietate atunci când va deveni mămică, pentru că toate gândurile ei se vor îndrepta către copil.

Theo Rose a fost invitată în podcastul lui Radu Țibulcă, acolo unde a vorbit despre cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, cea din prezent, când poartă în pântec rodul iubirii dintre ea și Anghel Damian.

Interviul va fi difizat pe 22 decembrie, însă Țibulcă a postat un mic preview cu frumoasa artistă. Interviul cu Theo Rose este unul cât se poate de sincer, așa cum jurata de la Vocea României și-a obișnuit fanii. Ea a vorbit despre copilul pe care îl va aduce pe lume anul viitor, declarând că este foarte fericită și că iubește la nebunie copiii.

„Eu sunt fericită. Eu sunt fericită că sunt însărcinată. Sunt foarte fericită că voi avea un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Eu știu că asta mă va împlini cu totul. Abia aștept să transfer grija, că și despre asta este anxietatea mea”, a declarat Theo Rose, podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Citește și:

Theo Rose crede că va scăpa de anxietate, o dată cu venirea pe lume a copilului

Theo Rose a dezvăluit și cu alte ocazii că suferă de anxietate, însă ea este de părerea că o dată cu venirea pe lume a copilului ei, va scăpa de această problemă. Artista crede că nu va mai avea timp să fie anxioasă, pentru că toate gândurile sale se vor răsfrânge către bebeluș,

„Mă gândeam prea mult la mine și mă gândeam la ce poate să mi se întâmple mie, cât de rău îmi e, dacă mi se întâmplă ceva. Dar nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil. Îți trece. Nu mai ai timp să fii anxios. Îți trece. Trebuie să ai grijă de el, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face. Eu abia aștept chestia asta”, a mai zis cântăreața.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.