Setari Cookie-uri

Theo Rose a aflat sexul bebelușului din burtică. Artista și Anghel Damian sunt în culmea fericirii

Theo Rose le-a împărtășit internauților bucuria din sufletul ei. Artista a aflat sexul bebelușului pe care îl va aduce pe lume.

Theo Rose și Anghel Damian sunt în culmea fericirii! Cei doi au aflat recent sexul bebelușului pe care artista îl va aduce pe lume și au împărtășit marea veste și cu fanii lor.

Artista și iubitul ei le-au dat vestea internauților printr-un mod inedit, într-un cadru cu multe baloane, foc de artifici și...fum albastru. Așadar, Theo Rose va aduce pe lume un băiețel, peste doar câteva luni.

„De data asta aflați de la noi♥️ Mâine vă arătăm mai multe de aici? Mulțumim tuturor!”, a transmis cântăreața pe rețelele de socializare.

Multe vedete din showbiz s-au grăbit să îi felicite pe viitorii părinți. Smiley a reacționat imediat și a scris că era sigur că artista poartă în pântec un băiețel. De asemenea, Vlăduța Lupău, Nicole Cherry și Bella Santiago se numără printre vedetele care au felicitat-o pe Theo Rose.

Citește și:

Theo Rose, dată de gol că este însărcinată

Invitată în podcastul lui Radu Țibulcă, artista a dezvăluit cine a dat-o de gol cu privire la sarcina sa. Theo Rose își dorea să păstreze secretul cât mai mult timp, pentru a se asigura că bebelușul este sănătos.

„Am sunat la doctor și am spus «Dă-mi ce-mi trebuie, te rog frumos, ca să trimit oamenilor ca să nu spună că încurc evenimente». La mine nu s-a pomenit niciodată în viața asta să încurc pe cineva. Efectiv, trec printr-o situație. Am trimis dovada și de acolo probabil a fost foarte ușor să se afle. Spui unui necunoscut că ești însărcinată. E unul dintre cei patru oameni care știau, unul fiind necunoscut. A fost un pic ciudat, pentru că nu aveam încă confirmarea că totul este cum trebuie”, a declarat Theo Rose.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.