Setari Cookie-uri

Andreea Marin, cu gândul la părinții ei, de ziua sa de naștere. Mesajul emoționant transmis de vedetă

Andreea Marin a împlinit 48 de ani, iar de ziua sa de naștere, gândurile îi zboară către părinții ei, care au plecat mult prea devreme din această lume.

Andreea Marin a împlinit frumoasa vârstă de 48 de ani, motiv pentru care a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost și sunt alături de ea. Vedeta a vorbit și despre dorul de părinții ei, care au plecat din această lume mult prea devreme.

Prezentatoarea tv a menționat că datorită părinților ei a ajuns să fie ceea ce este astăzi și că îi poartă mereu în gândurile și sufletul ei.

"De aici am plecat la drum către lumea cea mare. Acum 48 de ani, din brațele lor calde și protectoare. Îmi sunt îngeri în cer și un dor nestins mă duce cu gândul la ei, părinții mei, rădăcinile mele iubitoare, Violeta și Dan Nicolae. Vă iubesc și vă mulțumesc, îngerii mei păzitori! Și să știți că am și aici, pe pământ, oameni buni ca pâinea caldă ce au rămas să aibă grijă de sufletul meu

Citește și:

Tot ce sunt vi se datorează vouă, nici nu-i nevoie să rostesc nume, căci voi știți cine sunteți: cei ce au înțeles cât de important e să fii alături la nevoie mereu, nu doar din când în când. Sunteți parte din mine. Vă mulțumesc!”, a scris Andreea Marin, cu ocazia zilei sale de naștere, pe pagina sa de Instagram.

Andreea Marin și-a pierdut tatăl în anul 2015

Andreea Marin și-a pierdut mama într-un tragic accident, pe vremea când ea avea 9 ani. Tatăl ei s-a stins din viață în luna martie a anului 2015, iar vedeta a anunțat vestea tristă pe pagina ei de socializare.

„Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama, şi bunicii mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme… Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă.

Citește și:

Nu aş fi aşternut aceste rânduri aici, dar nu ştiu cum altfel să îmi cer iertare faţă de mulţi oameni buni, de aici şi de la Dublin, ce mă aşteptau şi se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături… Îmi pare rău şi voi face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminică ar fi fost ziua de naştere a tatei, Dumnezeu să-l odihnească… Vă mulțumesc tare mult pentru înţelegere şi pentru liniştea de care avem nevoie acum…”, a scris Andreea Marin, acum câțiva ani, pe social media.

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.