Setari Cookie-uri

Corina Caragea va petrece Revelionul în Bali. Vedeta își sărbătorește și ziua de naștere

Corina Caragea va începe noul an într-o destinație exotică de vis, în Bali. Prezentatoarea tv își va sărbători și ziua de naștere, pe 31 decembrie.

Corina Caragea va începe noul an departe de România, într-un loc în care își dorea să mai ajungă. Prezentatoarea tv și-a planificat o vacanță în Bali, deși a mai fost acolo de câteva ori. Vedeta va împlini 40 de ani pe 31 decembrie, motiv pentru care are toate motivele de bucurie și recunoștință.

„Voi merge în Bali, e cadoul pe care mi l-am făcut de ziua mea. E a treia oară pentru mine în Bali.

Îmi place foarte mult acolo și m-am gândit ca anul acesta de ziua mea să merg în locul care mi-a plăcut cel mai mult”, a declarat Corina Caragea în cadrul unei emisiuni, potrivit wowbiz.ro.

Corina Caragea va prezentă știrile din sport, de Crăciun, așa cum și-a obișnuit fanii. Vedeta se va împărți între job și noua ei casă, acolo unde o vor aștepta prietenii și familia. Frumoasa brunetă este încantată de noua ei locuință, care este în sfârșit gata.

Citește și:

„De Crăciun o să fiu la muncă așa cum sunt în fiecare an ca să fiu liberă de Revelion. O să fiu la muncă și mă împart între redacție, familie, prieteni. O să fie primul Crăciun într-o casă nouă. E un vis împlinit după un drum lung și anevoios.

E greu să o iei de la zero cu o casă. Dar e cu atât mai mare fericirea când în sfârșit te vezi mutat. E perfectă acum. Am și făcut bradul cu sora mea. Știu că pentru unii e important să îl facă pe 24. Eu nu am mai avut răbdare, e și casa nouă, abia așteptam”, a mai adăugat Corina.

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.