Setari Cookie-uri

Teo Trandafir, amintiri triste din copilărie: ”Pare de nepovestit în această perioadă”

Teo Trandafir a făcut câteva dezvăluiri triste despre cum sărbătorea Crăciunul alături de familia sa, pe vremea când ea era doar un copil. I-a fost greu să discute despre aceste lucruri, într-o perioadă atât de frumoasă și de liniștită din viața sa.

Cum era Crăciunul pentru Teo Trandafir

Au mai rămas doar câteva zile până la Crăciun, iar vedetele și-au făcut deja planuri de sărbători, iar cele mai multe dintre ele vor petrece alături de familie. Deși este o perioadă atât de frumoasă a anului, unii își amintesc cu nostalgie în suflet de momentele în care nu aveau posibilități financiare pentru a se bucura de finalul anului, iar printre acele vedete se află și Teo Trandafir. La momentul actual, Crăciunul înseamnă pentru ea doar bucurie și belșug, dar lucrurile nu au stat mereu așa în viața sa.

A fost o vreme, când era doar un copil, cu neajunsuri, cu un brad aproape gol în care atârnau doar câteva bomboane înfășurate în hârtie colorată și cu franjuri albe la capete. Nu îi era deloc ușor, dar pe atunci aceste lucruri erau perfect normale, iar copiii se mulțumeau cu puțin, ceea ce nu se mai întâmplă în ziua de astăzi. Anii au trecut, vremurile s-au schimbat, iar sărbătorile de iarnă sunt bogate și pline de bucurie chiar și pentru cei care nu aveau posibilități financiare.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.