Setari Cookie-uri

Feli și iubitul ei s-au despărțit. Primele declarații ale artistei: Vreau să intru în noul an curată și fără secrete

Despărțire cu totul și cu totul neașteptată, la finalul anului. Feli și tatăl fiicei sale, Cătălin, au decis să o ia pe drumuri diferite, iar cântăreața a vrut ca oamenii care o urmăresc să afle chiar de la ea, ci nu din alte locuri cum se întâmplă de regulă.

Feli este o femeie singură

Feli și tatăl Norei Luna au decis să se despartă de comun acord, iar artista a preferat ca toată lumea să afle direct de la ea, iar cel mai simplu mod prin care le-ar fi putut da trista veste era să facă o postare pe rețelele sociale, pentru că este urmărită de mii de oamenii. Veștile proaste circulă repede și așa a fost și în cazul ei, mai ales din cauza faptului că artista și-a lăudat mereu fostul iubit spunând despre acesta că este bărbatul perfect pentru ea, sufletul său pereche și cel maib bun tată pentru fiica ei. Pentru fani, acum este clar că lucrurile nu au stat deloc în felul acesta.

După ce zilele trecute părea extrem de fericită alături de fiica ei, în urmă cu scurt timp și-a început Story-ul prin a le spune oamenilor că prima sa mare dorință este aceea de a intra curată în anul nou, dar și fără secrete și tocmai de aceea a zis tot ce a avut pe suflet.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.