Setari Cookie-uri

Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe iubita sa! Cum arată inelul spectaculos de pe degetul Dalianei Răducan?

Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe femeia cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Prezentatorul tv și Daliana Răducan le-au împărtășit fanilor bucuria celui mai frumos eveniment din viața lor.

Răzvan Simion a început noul an cu dreptul, dar și cu inima plină de iubire și fericire. În noaptea dintre ani, prezentatorul tv și-a anunțat fanii că și-a cerut iubita în căsătorie, iar inelul oferit este unul cu adevărat spectaculos.

Răzvan Simion și Daliana Răducan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, începută la scurt timp după despărțirea prezentatorului tv de Lidia Buble. Cei doi se înțeleg de minune, iar copiii lui Răzvan Simion o îndrăgesc pe viitoarea soție a tatălui lor.

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să traiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea. Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.

Citește și:

Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre.
«Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…»”, a scris Răzvan Simion pe una dintre rețelele de socializare, alături de un video cu el și Daliana Răducan.

Daliana Răducan și Răzvan Simion, despre testul suprem al relației

După divorțul de mama copiilor săi, Răzvan Simion s-a refugiat în brațele artistei Lidia Buble. După un timp, cei doi s-au despărțit, iar prezentatorul tv a cunoscut-o pe arhitecta Daliana Răducan.

Citește și:

El și iubita sa s-au mutat relativ repede împreună și au dezvăluit că acesta a fost testul suprem al relației dintre cei doi. Ulterior, Daliana a declarat că a fost cucerită de sufletul lui Răzvan Simion și că acasă nu este la fel de vorbăreț ca pe micul ecran.

„Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul, și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă”, spunea iubita lui Răzvan Simion pentru VIVA!.

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.