Setari Cookie-uri

Cristina Bălan a născut o fetiță perfect sănătoasă! Imaginea emoționantă cu gemenii ei și micuța Nadeea Sofia

Cristina Bălan a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar imaginea cu cei 3 copii ai artistei i-a emoționat pe internauți. Ce a mărturisit fericita mămică despre micuța ei, Nadeea Sofia?

Cristina Bălan și-a ținut în brațe cea de-a treia minune, fetița mult așteptată, Nadeea Sofia. Micuța a venit pe lume pe 30 decembrie, iar artista a împărtășit imensa bucurie cu fanii ei de pe rețelele de socializare.

În vârstă de 9 ani, gemenii Cristinei au fost încântați să o vadă pe surioara lor, mai ales că ei au fost cei care i-au ales numele.

„Marea bucurie a ajuns în brațele noastre, chiar înainte de trecerea în noul an, pe 30 decembrie. Nadeea Sofia, iubirea noastră, te-am așteptat cu mari emoții! Ai vrut să petrecem Revelionul împreună și nu există cuvinte să exprime fericirea și recunoștința pentru atâta perfecțiune ? #NadeeaSofia #TandM #theBălans”, a scris Cristina Bălan pe Facebook.

Artista se simte foarte bine și se bucură că fiica ei este sănătoasă. Pe pagina sa de socializare. Cristina Bălan a primit numeroase urări și felicitări pentru noul membru mult așteptat și dorit al familiei.

Citește și:

Cristina Bălan, în depresia după nașterea gemenilor

Cristina Bălan a povestit acum ceva timp despre perioada grea prin care a trecut la nașterea gemenilor săi, diagnosticați cu sindromul Down. Artista a luptat pentru viața celor mici și a suportat comportamentul inuman al medicului care a asistat-o la naștere.

În perioada imediat următoare, Cristina Bălan a suferit de depresie postnatală, mărturisind că nu se mai putea mișca din pat și nu știa cum să se mobilizeze pentru a-și reveni.

„Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam. Eram și obeză, mă devalorizasem aproape total. Chiar dacă îți iubești copiii, de aceea se și vorbește de depresia postnatală. În cazul meu a fost vorba de o naștere prematură, traumatizantă nașterea, în sine, cu medicul de gardă înjurându-mă, foarte urât. Nu mai aveam poftă de viață, încredere în faptul că aș mai putea să mai cânt vreodată. Mă simțeam într-un hău adânc, pe fundul gropii, nu știam cum să mai fac să ies, să mă mobilizez”, a mai adăugat Cristina potrivit Unica.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.