Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, adevăratul motiv pentru care își dorește custodia exclusivă a fetițelor. Artista a făcut apel!

Andreea Bălan este o mamă puternică și își dorește tot ce este mai bun pentru fetițele sale. Artista a făcut apel în procesul de custodie pe care îl are cu George Burcea și a dezvăluit care sunt motivele pentru care vrea să primească custodia exclusivă.

Andreea Bălan este o femeie puternică, care știe ce își dorește de la viață. De când a devenit mamă, artista luptă pentru a le oferi fiicelor sale tot ceea ce își doresc. Chiar dacă a divorțat de George Burcea, Andreea are grijă ca Elei și Clarei să nu le lipsească nimic și este foarte atentă în ceea ce privește educația și îngrijirea lor.

Recent, într-un interviu acordat Revistei Viva, Andreea Bălan a dezvăluit motivele pentru care își dorește să obțină custodia exclusivă a fetițelor sale. Artista a făcut apel, asta după ce instanța a hotărât ca artista și George Burcea să aibă custodie comună asupra micuțelor lor.

Andreea Bălan a cerut în continuare custodie exclusivă, mărturisind că își dorește ca ea să fie cea care să poată lua toate deciziile în ceea ce le privește pe Ela și Clara.

Citește și:

"Diferența dintre custodia exclusivă și cea comună este doar la decizii, atât. În rest, programul de vizitare și pensia sunt la fel. Nu este nimeni decăzut din drepturi și nu are restricții de vizitare. Și da, deciziile în ceea ce privește școală, spitale și tot ceea ce ține de viitor îmi doresc să le iau eu, deoarece eu mă ocup exclusiv de creșterea lor și, totodată, am discernământul să fac alegerile cele mai bune pentru ele. Noi suntem în apel acum pe acest subiect.", a declarat artista, în exclusivitate pentru viva.ro.

În ceea ce privește pensia de întreținere, judecătorii au decis ca George Burcea să fie absolvit de plată pentru ultimii doi ani, asta pentru că Ela și Clara ar fi făcut bani din reclame, alături de mama lor. Chiar și așa, actorul îi oferă Andreei Bălan o sumă minimă pentru întreținerea fetițelor, de o scurtă perioadă de timp.

Citește și:

"În procesul de fond, judecătorul a hotărât ca copiii noștri să nu primească nimic în ultimii doi ani deoarece au făcut bani din reclame cu mine și, prin urmare, tatăl este absolvit de întreținerea lor/pensia alimentară. El plătește o pensie infimă doar de câteva luni – o treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident că am făcut apel.", a mai spus artista.

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.