Setari Cookie-uri

Andreea Marin dă cărțile pe față! De ce nu își dorește să se căsătorească cu Adrian Brâncoveanu?

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o poveste de dragoste de 6 ani. Cu toate că au parte de o relație frumoasă și liniștită, prezentatoarea tv a mărturisit că nu se gândește la căsătorie.

Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 6 ani. Cu toate că cei doi se înțeleg de minune și au găsit liniștea și fericirea de care aveau nevoie, prezentatoarea tv a precizat că nu se gândește la căsătorie.

După divorțul de Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin s-a căsătorit cu fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk, însă după doar câteva luni a ajuns din nou la divorț. Ulterior, vedeta l-a întâlnit pe Adrian Brâncoveanu, alături de care trăiește o relație care o împlinește și care îi aduce fericire. Cei doi sunt împreună de 6 ani, însă Andreea Marin este convinsă că un act în plus nu ar conta în ceea ce privește viitorul poveștii lor de dragoste.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. – căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii”, a spus Andreea Marin pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Citește și:

Andreea Marin se bucură de fiecare clipă petrecută alături de iubitul ei

Pentru că a simțit din plin ce înseamnă dezamăgirea, Andreea Marin nu se mai grăbește la altar. Vedeta se bucură de fiecare clipă petrecută alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, și prețuiește mai mult liniștea în relație.

„Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar totodată. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul. (…) (n.r. – comunicarea dintre noi) e mult mai așezată, mult mai matură, ne-am învățat unul pe celălalt. (…) Am ajuns să ne facă plăcere chiar și clipele în care pur și simplu stăm istoviți, după o zi de muncă, unul lângă celălalt în fața șemineului, fiecare cu cartea lui în mână. Chiar ne bucurăm de această stare de bine și de liniște, de pace interioară”, a declarat vedeta, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.