Setari Cookie-uri

Loredana Groza, sărut pătimaș cu Cornel Ilie! Magia s-a produs în văzul tuturor!

Loredana Groza și Cornel Ilie și-au surprins fanii după un sărut pătimaș, în ultimele zile ale anului 2022!

Loredana Groza și Cornel Ilie și-au surprins fanii cu un sărut, la finalul anului 2022. Cei doi au fost protagoniștii muzicalului Mamma Mia, spectacol ce a avut loc pe 28 decembrie, la Sala Palatului. Alături de ei, alți artiști precum Anca Țurcașiu, Horia Brenciu, Ecaterina Ladin, Silviu Mircescu și Flavia Mihășan au făcut senzație în cel mai iubit muzical al tuturor timpurilor.

Loredana a postat câteva fotografii din seara spectacolului, printre care și cea în care ea și Cornel Ilie se sărută la final, moment aplaudat de sala arhiplină. Artista a dorit să le mulțumească tuturor celor prezenți pentru că au fost alături de ea la Sala Palatului.

„Câteva momente din spectacolul de aseară, Mamma Mia! În fața unei săli arhipline s-a produs magia!! Mulțumesc tuturor celor prezenți!”, este mesajul transmis de vedetă, pe rețelele sociale.

Citește și:

Pe data de 6 mai 2023 va avea loc o nouă reprezentație la Sala Palatului, având în vedere că spectacolul oferit de Loredana și Cornel Ilie a fost un adevărat succes.

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.