Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu își dorește să devină din nou mamă! Ce planuri are vedeta pentru anul 2023?

Claudia Pătrășcanu știe exact ce își dorește de la viață, astfel că le-a împărtășit și internauților care sunt obiectivele sale pentru anul 2023.

Claudia Pătrășcanu a început noul an cu dreptul, mai ales că acum este mult mai liniștită și fericită de când a divorțat de Gabi Bădălău și de când instanța a decis ca domiciliul băieților săi să fie la Constanța, alături de ea.

Cu o carieră profesională înfloritoare și cu cei mici aproape, artista și-a făcut planuri mari pentru anul 2023 și le-a împărtășit și fanilor ei o parte din dorințele pe care le are. Claudia Pătrășcanu a mărturisit că băieții ei își doresc un frățior, iar cu voia lui Dumnezeu, acest lucru se va îndeplini.

Cântăreața crede în continuare în dragostea adevărată și speră să își găsească un partener de viață bun, matur și responsabil, alături de care să clădească o familie, așa cum a visat dintotdeauna.

Citește și:

„Anul acesta, eu am uitat să mi pun dorințe, dar copiii mei au făcut-o pentru mine. Știu doar că am câteva obiective de atins, că voi ajunge exact unde mi-am propus și asta pentru că pot. (…) Dacă dorința copiilor mei este de a avea un frățior, intuiția mea este că se poate, dar tot cu voia Domnului.

Clar am alte obiective, nu doresc să le fărâm dorința, doresc doar să aștept și să urmez calea cea mai dreaptă în alegeri.? Să fie acel om bun, bărbat adevărat, de încredere și puternic. Un om hotărât, să avem lucruri în comun și să-mi fie cel mai bun prieten.? Capacitatea de a-și asuma responsabilitatea este un alt semn al unui om puternic”, a scris artista pe Instagram.

Gabi Bădălău și-a refăcut viața cu Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău și-a refăcut imediat viața sentimentală, după despărțirea de mama copiilor ei. Afaceristul este într-o relație cu Bianca Drăgușanu, iar împreună au bifat mai multe vacanțe de lux.

Citește și:

Chiar dacă la început povestea lor de dragoste a fost presărată cu împăcări și despărțiri, cei doi au ajuns să se iubească mai mult ca niciodată, iar Bianca a prezentat-o pe fiica ei lui Gabi Bădălău.

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.