Setari Cookie-uri

Paula Seling, despre adevăratul motiv al divorțului. De ce s-a ajuns la despărțire, după 17 ani de mariaj?

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de căsătorie, iar acum artista a vorbit despre motivele care stau în spatele deciziei care i-a luat prin surprindere pe fanii ei.

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat în primăvara anului trecut, după 17 ani de căsătorie. Deși nimeni nu se aștepta ca cei doi să își spună "Adio", inevitabilul s-a produs.

Artista a dorit să își țină viața sentimentală privată, astfel că abia de curând a dezvăluit că ea și partenerul ei de viață au divorțat. Deși a fost o perioadă extrem de grea pentru ea, Paula Seling a reușit să treacă peste durere, iar acum a dezvăluit care au fost motivele pentru care s-a ajuns la separare.

Din păcate, nu pot să vă vorbesc despre un om pe care îl respect enorm, alături de care am trăit clipe minunate, fără ca acesta să fie de față. Dacă el este dornic să vă vorbească, nu am nimic împotrivă. Eu fiind persoană publică, este în regulă, însă Radu e o persoană deosebit de discretă și îi respect dreptul la intimitate. În plus, mereu am considerat că viața de familie trebuie să rămână privată, de aceea rareori am discutat amănunte din viețile noastre și ar fi total nepotrivit să încep să o fac acum.

Citește și:

Nu știu să vă spun multe… De fapt, cred că viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce. Asta nu înseamnă că nu mai suntem o familie în creșterea copilului nostru. Ba chiar facem tot ce putem să îi fim alături, să simtă că iubirea există, într-o altă formă, între părinți, uriașă pentru copilul nostru, și vom face tot ce putem să o creștem simțind că suntem o celulă a iubirii, toți trei, indiferent ce se întâmplă între adulți.”, a declarat Paula Seling pentru Viva.

Paula Seling și Radu Bucura, părinți pentru fetița lor, Elena

Înainte de Crăciun, Paula Seling își anunța cu bucurie fanii că în viața ei există Elena, fetița pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Micuța în vârstă de 9 ani face parte din familia artistei de când avea 3 ani, însă abia acum au vorbit despre relația frumoasă pe care o au împreună.

Citește și:

Paula Seling a spus că fostul ei soț este în continuare prezent în viața Elenei, iar împreună vor să îi ofere toată dragostea și susținerea de care are nevoie fetița. Ea a mai precizat că a rămas în relații bune cu Radu Bucura, mai ales că îi leagă un copil mult dorit.

Relațiile între noi sunt foarte OK. Comunicăm și colaborăm în creșterea Elenei. Asta contează cel mai mult și suntem implicați, pe deplin, în viitorul fetiței noastre. Aceste goluri nu se pot înlocui, poți doar să mergi mai departe și să cauți soluții noi la probleme noi. Nimic nu va fi la fel, dar este parte din dezvoltarea noastră, a fiecăruia, a amândurora.”, a mai spus ea.

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.