Setari Cookie-uri

Un elastic de păr Balenciaga costă aproape cât salariul minim pe economie din România

Balenciaga, unul dintre cele mai cunoscute branduri de lux din lume, renumit totodată și pentru recentele reinventări ale unor articole vestimentare și accesorii, uimește din nou.

Reprezentanții mărcii de lux au lansat, de această dată accesorii de păr pentru femei care ajung să coste aproape cât întregul salariul minim pe economie pe care îl primește un român.

FOTO: Cum arată elasticele de păr și agrafele vândute de Balenciaga la prețuri fabuloase

Balenciaga a lansat recent o nouă categorie de accesorii pentru femei. Dintre acestea face parte și elasticul de păr de la Balenciaga care are un preț de 250 de dolari (echivalentul a 1.257 de lei), o valoare care se apropie de cea a salariului minim pe economie din România. Respectivul elastic de păr este alcătuit din 60% alamă, 20% poliamidă 20% elastan, conform detaliilor regăsite pe site-ul Balenciaga.

Totodată, au fost și alte produse dorite cu ardoare marca Balenciaga, din categoria accesoriilor de păr. De pildă, un set de două agrafe care au deja nu mai există pe stoc s-au vândut la prețul de 225 de euro (echivalentul a 1.108 lei).

Citește și:

Citește continuarea pe wall-street.ro

foto prima pagina Jan Cieplik/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.