Setari Cookie-uri

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-ar fi despărțit, anunță presa din Spania. Ce se întâmplă în cuplul celor doi?

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez nu ar mai forma un cuplu, cel puțin așa scrie presa din Spania. Care sunt motivele pentru care cei doi apar totuși împreună?

Vestea cu privire la despărțirea dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez a zguduit presa din Spania. Publicațiile locale scriu despre separarea celor doi, motivând că s-au răcit unul față de celălalt și că nu va fi vorba despre nicio nuntă în viitorul apropiat, potrivit gsp.ro.

În cadrul emisiunii mondene Socialite, cei prezenți au comentat imaginile pe care Georgina Rodriguez le-a postat pe social media de Crăciun, atunci când aceasta i-a oferit cadou un Rolls Royce fotbalistului de la Al-Nassr. Jurnaliștii au relatat că între cei doi nu mai există chimia de la început, ba chiar ca s-ar fi despărțit.

„Dincolo e mașina de lux, ce a atras atenția a fost lipsa de chimie dintre cei doi”, notează Mundo Deportivo.

Cei doi ar fi rămas împreună din comoditate, dar și din cauza faptului că la mijloc sunt multe contracte de imagine care le oferă sume de bani impresionante.

Citește și:

„Răceala dintre cei doi devine din ce în ce mai evidentă, ca de exemplu în ultimul videoclip pe care l-au publicat (n.r. - în care Ronaldo primește mașina de Crăciun). În America Latină se vorbește despre faptul că cei doi ar putea să se întâlnească în continuare din comoditate, pentru că relația lor le aduce atât contracte mari de publicitate, cât și o viață confortabilă" a explicat jurnalista spaniolă Laura Roige, în cadrul emisiunii Telecinco, scrie sursa citată mai sus.

Cristiano Rolando (37 de ani) și Georgina Rodriguez (28 de ani) formează un cuplu din anul 2016, iar împreună au două fetițe. Din păcate, cuplul a trecut și prin momente tragice, atunci când unul dintre gemeni a murit la naștere, în 2022.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.